Όχι δάκρυα για τον Στέφανο – Λύγισε απέναντι στον μυθικό Ναδάλ – ΒΙΝΤΕΟ

Το «μαγικό», το υπέροχο ταξίδι του Στέφανου Τσιτσιπά στο Αυστραλιανό Όπεν έμελλε να ολοκληρωθεί το πρωί της Πέμπτης. Ο Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος κέρδισε τον παγκόσμιο θαυμασμό με τις εμφανίσεις του στα γήπεδα της Μελβούρνης κερδίζοντας, μεταξύ άλλων, τον θρυλικό Ρότζερ Φέντερερ, ηττήθηκε στον ημιτελικό από τον Ράφα Ναδάλ με 3-0. Ο Ισπανός, ένας εκ των κορυφαίων στην ιστορία του αθλήματος, ήταν αλάνθαστος, έπαιξε εξαιρετικά και κέρδισε εύκολα τον Τσιτσιπά αποδεικνύοντας πως βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση.

Το πρώτο σετ ολοκληρώθηκε με 2-6 υπέρ του Ναδάλ, ο οποίος έχασε μόλις τρεις πόντους όταν σέρβιρε.

Στο δεύτερο σετ ο Τσιτσιπάς ήταν σαφώς πιο ανταγωνιστικός, το «πίστεψε», αλλά στο ένατο γκέιμ δέχθηκε το μπρέικ και τελικά έχασε το σετ με 4-6. Το τρίτο σετ ήταν… παράσταση για έναν ρόλο, αφού ο Τσιτσιπάς φανερά επηρεασμένος δεν είχε «απαντήσεις» στα χτυπήματα του Ισπανού και το έχασε με 0-6.

Ήταν, όμως, ένα υπέροχο ταξίδι για τον Έλληνα πρωταθλητή, ο οποίος μπορεί να περηφανεύεται ότι πραγματοποίησε ένα καταπληκτικό τουρνουά κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Είναι σίγουρο, άλλωστε, πως το μέλλον του ανήκει, καθώς είναι ο καλύτερος εκπρόσωπος της νέας γενιάς του τένις. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ράφα Ναδάλ, έχει νικήσει όλους τους αγώνες του στο Αυστραλιανό Όπεν, χωρίς να χάσει ούτε ένα σετ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ