Μπλακ άουτ στο ΟΑΚΑ – Στον… αέρα η διεξαγωγή του αγώνα της ΑΕΚ με το Περιστέρι

Μοιάζει απίστευτο, αλλά είναι αληθινό. Το ΟΑΚΑ είναι στα… σκοτάδια, καθώς μία ζημιά σε ασφάλεια του κολυμβητηρίου άφησε χωρίς ρεύμα το γήπεδο, με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρό ζήτημα αναβολής της αναμέτρησης ανάμεσα στην ΑΕΚ και το Περιστέρι που είχε οριστεί για τις 5:00 το απόγευμα.

Μάλιστα, η ζωή ενός ηλεκτρολόγου κινδύνευσε σοβαρά, καθώς το ρεύμα τον τίναξε και του άφησε έναν ελαφρύ τραυματισμό στο χέρι. Αυτή την ώρα συνεργείο της ΔΕΗ βρίσκεται στο κολυμβητήριο για να επιλύσει το θέμα που δημιούργησε προβλήματα από τις 11:15 το πρωί.

Οι άνθρωποι του ΟΑΚΑ υποστηρίζουν πως θα υπάρξει άμεσα λύση, όμως από την Ένωση εκφράζουν αμφιβολίες σχετικά με το αν θα διεξαχθεί σήμερα ο αγώνας. Εκτός, πάντως, του ματς για τη Basket League, πρόβλημα υπάρχει και στις τάξεις του Παναθηναϊκού, καθώς η προπόνηση της ομάδας του Ρικ Πιτίνο αναβλήθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο μεγαλύτερο συγκρότημα γηπέδων της Ελλάδας. Το θέμα αυτό έχει προκύψει αρκετές φορές στο παρελθόν, ενώ δεν υπάρχουν και γεννήτριες που θα μπορούσαν να δώσουν έστω μία προσωρινή λύση.

Είναι, δε, χαρακτηριστικό πως η ΑΕΚ υποχρεώθηκε να πληρώσει με δικά της έξοδα τις γεννήτριες για το περσινό Final Four του Basketball Champions League.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ