Κιλπάτρικ και Πέιν θέλουν να κάνουν ποδαρικό με το … δεξί

Ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια του στην Euroleague δίνει σήμερα (20:00) στο Κάουνας ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ κόντρα στη Ζαλγκίρις.

Οι Σον Κιλπάτρικ και Άντριαν Πέιν θέλουν να κάνουν ποδαρικό στην Euroleague με το … δεξί, ώστε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ του Ρικ Πιτίνο, να πάρει την νίκη και να κάνει σημαντικό βήμα για την πρόκρισή του στα playoff.

Το παιχνίδι είναι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας. Οι «πράσινοι» έχουν 8 νίκες και 10 ήττες στην Euroleague και η Ζαλγκίρις 7 νίκες και 11 ήττες.

Ο Γκιστ πετυχαίνει 8,3 πόντους κατά μέσο όρο ανά αγώνα

Το Pamestoixima.gr προσφέρει, για τον αγώνα Ζαλγκίρις-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, πολλές στοιχηματικές επιλογές με ανταγωνιστικές αποδόσεις. Η προσφορά της ημέρας, με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, είναι για τους Over/Under 8,5 πόντους του Τζέιμς Γκιστ.

Συνολικά, ο Γκιστ έχει σημειώσει 149 πόντους στα 18 παιχνίδια του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στην Euroleague. Ο μέσος όρος του είναι 8,3 πόντοι ανά αγώνα.

Το ρεκόρ του είναι οι 19 πόντοι που πέτυχε στον αγώνα με την Κίμκι. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με τη Ζαλγκίρις σημείωσε 9 πόντους.

Περισσότερες στοιχηματικές επιλογές με ανταγωνιστικές αποδόσεις

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ανταγωνιστικές αποδόσεις και για τα υπόλοιπα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής της Euroleague. Είναι διαθέσιμο και μέσω εφαρμογής (app) για κινητά και tablet, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να ενημερωθούν και να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα όλες τις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές, όπου και αν βρίσκονται.

Η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και «έξυπνο» cash out.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ