Η δυσφορία του Ουάρντα και η ειδική άδεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

O ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει μεγάλη νίκη στην Τρίπολη επί του Αστέρα για την 16η αγωνιστική (0-3), ωστόσο την ίδια στιγμή υπάρχει σοβαρό θέμα με τον Αμρ Ουάρντα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για το γεγονός πως δεν τον επέλεξε να αγωνιστεί στο ματς ο Ραζβάν Λουτσέσκου, με αποτέλεσμα να ζητήσει ειδική άδεια ώστε να μην επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Αναμφίβολα, η παραπάνω κίνηση του ποδοσφαιριστή προκάλεσε έντονη δυσφορία στο εσωτερικό του Δικεφάλου, με αποτέλεσμα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να του δώσει ειδική άδεια ώστε να επιστρέψει στη Αθήνα.O Αιγύπτιoς τοποθετήθηκε μέσω των social media, όπου έγραψε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη είτε έπαιξα, είτε δεν έπαιξα, το πιο σημαντικό είναι η νίκη, όλη η ομάδα αύριο έχει ρεπό, όχι μόνο εγώ, όλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ γνωρίζουν ότι παίζω γι’ αυτή τη φανέλα. Είτε μείνω, είτε φύγω μια μέρα απλά θέλω όλοι να θυμούνται ότι από την πρώτη μέρα πάλεψα και έπαιξα για τον ΠΑΟΚ. Πέρσι ήμουν μόνος στην Αθήνα και είχα κάποιες δύσκολες προσωπικές στιγμές επειδή παλεύω για τον ΠΑΟΚ, σταματήστε να λέτε κάτι που δεν είναι η αλήθεια, γιατί παίζω για τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη».Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ