Χωρίς Πρίγιοβιτς ο ΠΑΟΚ στην Πάτρα

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ για τον αυριανό αγώνα στην Πάτρα με αντίπαλο την Παναχαϊκή για το Κύπελλο. Εκτός αποστολής έμεινε, όπως αναμενόταν, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Τσούμπα Άκπομ καθώς λόγω της ίωσης που τον ταλαιπώρησε και έχασε αρκετές προπονήσεις το προηγούμενο διάστημα. Στην Πάτρα δεν θα βρεθούν και οι Ρέι, Μάτος, οι οποίοι έμειναν εκτός 18αδας από τον Ραζβάν Λουτσέσκου καθώς και ο Εβγέν Χατσερίδης λόγω προβλήματος τραυματισμού!

Η τελευταία μέρα προπονήσεων ήταν αφιερωμένη στην τακτική. Στον περιορισμένο χώρο που είχε το αγωνιστικό τμήμα στο γήπεδο της Τούμπας δούλεψε πάνω στην τακτική προπόνηση της μάχης της Πάτρας μέσα από διάφορες ασκήσεις και δίτερμα, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στημένες φάσεις. Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το αυριανό παιχνίδι είναι οι εξής: Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Τόσκα, Κίτσιου, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Ουάρντα, Λημνιός, Καρέλης, Μπαλογιάννης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ