Παπαπέτρου: Έδωσε ώθηση ψυχολογίας ο Πιτίνο

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στάθηκε στην αλλαγή ψυχολογίας που έφερε η έλευση του Ρικ Πιτίνο στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και αναφέρθηκε στο διάστημα απουσίας του από τα παρκέ.

Ο διεθνής φόργουορντ του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ είπε: «Σίγουρα δεν ξεχάσαμε να παίζουμε μπάσκετ. Ήμασταν επιθετικοί σε άμυνα και επίθεση. Βγάλαμε πάθος. Είμαστε περήφανοι για τον κόουτς. Για όσους ξέρουν τον κόουτς έχει μια μακρά πορεία. Άλλαξε την ψυχολογία μας. Σίγουρα θα αλλάξει πολλά στο μέλλον. Παίξαμε πιο επιθετικά. Γενικά ήταν μια ώθηση ψυχολογίας και βάλαμε κάποια πράγματα, ενώ θα βάλουμε περισσότερα στο μέλλον.

Κατ’ αρχάς παίζαμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερη δουλειά. Όλοι είχαμε θέληση και διάθεση και αυτό ήταν η καλύτερη εικόνα για εμάς.

Πολλοί θα βγουν να βγάλουν γρήγορα συμπεράσματα. Εμείς κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Θα χαρούμε τη νίκη. Ήρθαμε από ένα δύσκολο διάστημα για την ομάδα. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Προμηθέα και μετά τον Ολυμπιακό. Έχουμε χαμένο έδαφος να καλύψουμε.

Είναι δύσκολο να είσαι έξω. Χίλιες φορές να παίζεις και να παίζεις χάλια, παρά να είσαι έξω. Ο καρπός μου είναι καλύτερα».Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ