Κούγιας: Υπάρχει περίπτωση να μείνει και μόνιμα παράλυτος ο Τζήλος

Ο Αλέξης Κούγιας μετέφερε τις τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Θανάση Τζήλου, αφήνοντας -σύμφωνα με τους ιατρούς- ανοιχτό το ενδεχόμενο ο διεθνής διαιτητής να μείνει παράλυτος, λόγω των χτυπημάτων που έχει δεχθεί!

Διαβάστε τις σημαντικότερες δηλώσεις του Κούγια σε ραδιοφωνικό σταθμό:

«Έχω αναλάβει την υπόθεση του Τζήλου. Είχα ένα δικαστήριο στη Λάρισα σήμερα και μου έστειλε μήνυμα ο Πρόεδρος της ομάδας πως βρίσκεται στο Νοσοκομείο σοβαρά χτυπημένος ο κ. Τζήλος. Διέκοψα την δίκη και πήγα στην κλινική. Ήταν στο ακτινολογικό τμήμα, για να κάνει μια σοβαρή εξέταση. Είναι πολύ χτυπημένος στο κεφάλι, αλλά η μεγάλη ζημιά είναι στο γόνατο. Οι γιατροί λένε πως υπάρχει περίπτωση να μείνει και μόνιμα παράλυτος.

Ο Τζήλος είναι καταπληκτικός επιστήμονας, πολιτικός μηχανικός. Ήταν άτυχος και έπεσε στην παράγκα μια δεκαετία, δεν γινόταν διαιτητής Σούπερ Λιγκ. Είναι ευγενικός άνθρωπος, και ο ίδιος και εγώ πιστεύουμε πως λόγω του ποδοσφαίρου συνέβη αυτό που συνέβη.

Το ποδόσφαιρο είναι Νο1 παγκοσμίως, αλλά λόγω αδιαφορίας εδώ και χρόνια στην Ελλάδα, που την στήριξαν παράγοντες που ανεβάζουν κυβερνήσεις, το ποδόσφαιρο αφέθηκε στην τύχη του. Σε συνδυασμό με διοικήσεις ποδοσφαιρικών ομάδων, γίνανε πλούσιοι από το παράνομο στοίχημα όλοι».Πηγή ρεπορτάζ: Filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ