Τέλος στο ευρωπαϊκό σερί του ΠΑΟΚ – Ήττα με 94-77 από την Βόννη

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 94-77 στην έδρα της Βόννης, έχοντας πολλά προβλήματα στην άμυνα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κι έτσι έδωσε τέλος στο νικηφόρο σερί των πέντε νικών στο Basketball Champions League.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ έμεινε πίσω στο σκορ από τα μέσα της πρώτης περιόδου και μετά, καθώς επέτρεψε στην Βόννης να βρει ρυθμό από την επίθεσή της.

Μετά το 26-16 της πρώτης περιόδου, η αντίδραση δεν ήρθε ούτε στη δεύτερη, καθώς το χαμηλό σχήμα στην περιφέρεια για να βρεθεί σκορ στην επίθεση είχε πρόβλημα στην άμυνα και οι γηπεδούχοι εύκολα ή δύσκολα έβρισκαν τον τρόπο να ευστοχούν για το 46-31 του πρώτου μέρους.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να επιστρέψει με τον Γκος να δίνει ρυθμό, αλλά η ομάδα άντεξε μέχρι το 54-49. Ένα σερί 10-0 των Γερμανών για το 64-49, ουσιαστικά τελείωσαν το παιχνίδι, καθώς ο Δικέφαλος του Βορρά φαινόταν ότι δεν είχε άλλο… κουράγιο για να επιστρέψει.

Στην τέταρτη περίοδο, η διαφορά ξέφυγε κι άλλο με τον Σούμποτιτς να φτάνει τα 5/5 τρίποντα (!), με τον ΠΑΟΚ να έχει… παραδοθεί και το μόνο που κατάφερε τελικά ήταν να μειώσει στο τελικό 94-77.

Η κατάσταση παραμένει στα χέρια του ΠΑΟΚ, όσον αφορά την πρόκριση και τα δύο παιχνίδια μετά τη διακοπή με Χάποελ Χολόν και Ναντέρ, αναμένεται να είναι τα πλέον καθοριστικά.Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ