Θύελλα αντιδράσεων μετά το διαζύγιο Μουρίνιο- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε το «διαζύγιο» του Ζοζέ Μουρίνιο με την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ.

«Είχα την τύχη να περάσω αρκετό καιρό στο προπονητικό κέντρο της Τότεναμ. Και θεωρώ, πως ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο, είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης. Εκτιμώ πως η Γιουνάϊτεντ, χρειάζεται έναν άνθρωπο που χειρίζεται άριστα τα τρία σημεία κλειδιά του ποδοσφαίρου. Την ανάδειξη και προώθηση νέων παικτών, την διασκέδαση στο παιχνίδι και στην καθοδήγηση για τις νίκες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην αρχηγός της Γιουνάϊτεντ, Γκάρι Νέβιλ.

Από την πλευρά, ο Γκάρι Λίνεκερ, ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς του αγγλικού ποδοσφαίρου, σχολίασε: «Με την ομάδα 19 βαθμούς πίσω από την Λίβερπουλ, μετά από 17 αγώνες και με την συντριπτική πλειοψηφία των παικτών να παίζουν πολύ κάτω από αυτό που μπορούν, το διαζύγιο ήταν αναπόφευκτο. Ο Μουρίνιο δαπάνησε εκατοντάδες εκατομμύρια γι΄ αυτούς τους παίκτες».

Θέση στο θέμα, πήρε ακόμη μία εμβληματική μορφή του βρετανικού ποδοσφαίρου, ο πρώην αρχηγός της Λίβερπουλ, Γκρέϊαμ Σούνες: «Πιστεύω ότι ο Μουρίνιο θα έπρεπε να γνωρίζει τι έρχεται. Δεν εξεπλάγην. Με τα χρήματα που δαπάνησε και τον τρόπο που παίζουν αυτοί οι παίκτες, ηταν κατι αναμενόμενο. Είπα την Κυριακή, πως δεν βλέπω φως στο τούνελ του».

Τέλος, ο πρώην επιθετικός της Γιουνάϊτεντ, Μπράϊαν ΜακΚλερ, ήταν λακωνικός, αλλά ουσιαστικός: «Δεν είναι ο μόνος που θα έπρεπε να φύγει από την ομάδα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ