Το πανόραμα της Euroleague: Εκτός 8άδας ο Παναθηναϊκός

H αποστολή του ήταν εκ των πραγμάτων δύσκολη. Ο Παναθηναϊκός πήγε στη Μαδρίτη για να “χτίσει” την ψυχολογία του εν όψει της εντός έδρας αναμέτρησης της Παρασκευής με την Αρμάνι Μιλάνο και ηττήθηκε καθαρά από τη Ρεάλ, για να πέσει στο 6-7 και να δει τους Ισπανούς να πηγαίνουν στο 11-2.

Η Φενέρμπαχτσε του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έμεινε μόνη στην κορυφή της κατάταξης μετά το τέλος της 13ης αγωνιστικής της EuroLeague 2018/19, με τους Πρωταθλητές Ευρώπης να την ακολουθούν και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην τρίτη θέση. Τέταρτη η Αναντολού Εφές που θα παίξει αύριο στην έδρα της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη, με τον Ολυμπιακό να ελπίζει σε νίκη των Ρώσων ώστε με δικό του θετικό αποτέλεσμα επί της Γκραν Κανάρια να πατήσει στην τέταρτη θέση που στο τέλος της κανονικής περιόδου προσφέρει το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις προσφέρει το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής, καθώς η τρίτη διαβολοβδομάδα της χρονιάς διεξάγεται Πέμπτη 20 και Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, με τη μάχη για την οκτάδα να έχει ανάψει για τα καλά.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 13ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Αναντολού Εφές – Μπουντούτσνοστ 106-68

Φενέρμπαχτσε – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 79-75

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 60-69

Γκραν Κανάρια – Μπασκόνια 71-84

Νταρουσάφακα – Ζάλγκιρις Κάουνας 71-75

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Χίμκι 79-63

Αρμάνι Μιλάνο – Μπάγερν Μονάχου 78-80

Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός 89-68

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ (ΣΕ 13 ΑΓΩΝΕΣ)

Πηγή; filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ