Τι έγινε στο τραπέζι που έκανε ο Τουρέ – ΦΩΤΟ

Το γεύμα που είχε τάξει ο Γιάγια Τουρέ στους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό από το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ώρες.

Μετά από την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης οι “ερυθρόλευκοι” έφαγαν όλοι μαζί σε γνωστή ψαροταβέρνα στον Πειραιά με τον Ιβοριανό σταρ να πληρώνει τον λογαριασμό.

Ο 35χρονος σούπερ σταρ παρότι έμεινε εκτός αποστολής και για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, μπήκε στα αποδυτήρια έπειτα από το τέλος της αναμέτρησης και είπε σε συμπαίκτες και τεχνικό τιμ ότι θέλει να τους κάνει το τραπέζι. Ως καταλληλότερη ημέρα επιλέχθηκε η σημερινή, ενώ ως προορισμός επιλέχθηκε η ταβέρνα “Παπαϊωάννου”.

Εκεί κατευθύνθηκαν οι “ερυθρόλευκοι”, παρουσία και του Πέδρο Μαρτίνς. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι μεταξύ του προπονητή και του πολύπειρου άσου έχει δημιουργηθεί απόσταση τελευταία λόγω του ότι ο Γιάγια μένει συστηματικά εκτός αποστολής. Ο ίδιος, όμως, δεν φανερώνει καμία διάθεση… κακίας ή ενόχλησης προς τον προπονητή του, παρότι όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει παρελθόν μέχρι το τέλος του μήνα.

Τρανή απόδειξη ότι και τον κάλεσε στο γεύμα, μαζί με τους συνεργάτες του, ενώ ο κόουτς ανταποκρίθηκε χωρίς την παραμικρή αντίρρηση. Κάποιοι που ξέρουν το παρασκήνιο υποστηρίζουν ότι έπειτα από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που ο Τουρέ ήταν πάλι εκτός αποστολής, οι δύο τους μίλησαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και συμφώνησαν να πάμε σε “βελούδινο διαζύγιο”.

Πάντως, ο Τουρέ δεν είπε το παραμικρό στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού σχετικά με το μέλλον του. Δεν ανακοίνωσε τίποτα όπως περίμεναν πολλοί. Έγινε ένα τραπέζι σε εξαιρετικό κλίμα με τους ποδοσφαιριστές να εύχονται χρόνια πολλά στον Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος έχει τα γενέθλια του.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ