Ξέσπασμα από τον πρόεδρο της Ρίβερ κατά της Μπόκα και πρόταση για ματς στο… φεγγάρι

Μετά τα άγρια επεισόδια που έλαβαν χώρα το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, το ΡίβερΜπόκα που θα κρίνει το ποια εκ των δύο μεγάλων ομάδων του Μπουένος Άιρες θα αναδειχτεί πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής, βρίσκεται στον αέρα.

Ναι μεν η CONMEBOL αποφάσισε να γίνει το ματς εκτός Αργεντινής είτε στις 8 είτε στις 9 Δεκεμβρίου, ωστόσο η επιθυμία της Μπόκα Τζούνιορς να μην κατέβει να αγωνιστεί στον τελικό και να πάρει το ματς στα χαρτιά, έφερε την έκρηξη του προέδρου της Ρίβερ Πλέιτ που μίλησε για αθέτηση συμφωνίας.

«Φτάνει με τα λόγια, πρέπει να έρθετε να αγωνιστείτε. Πρέπει να κρατήσετε το λόγο σας, εμείς παίζουμε ακόμα και στο φεγγάρι.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας υπέγραψε μαζί μου το έγγραφο που μας έδωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Λατινικής Αμερικής, έδωσε το λόγο του μπροστά μου και στον πρόεδρο της ομοσπονδίας.

Θα πρέπει να ξεχάσει τα λόγια που του λένε και να κρατήσει το λόγο του. Είμαι πολύ πικραμένος για αυτό που συνέβη και ελπίζω να καταλήξουμε σε συμφωνία το συντομότερο δυνατό.

Συμφωνήσαμε να αναβάλλουμε τον τελικό για 24 ώρες όμως δεν είχα φανταστεί τότε ότι θα ετοιμαζόταν να ζητήσει να πάρει το ματς στα χαρτιά», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος των «μιλιονάριος», την ώρα που οργιάζουν οι φήμες πως η έδρα του δεύτερου τελικού, κατόπιν απόφασης της CONMEBOL, θα είναι η Ντόχα του Κατάρ.Πηγή ρεπορτάζ: Filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ