Αυτός είναι ο παίκτης του Παναθηναϊκού που έχει συμμετοχή στα μισά γκολ της ομάδας του

Ένας από τους πλέον κομβικούς παίκτες του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν είναι 21χρονος εξτρέμ, ο οποίος επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο λόγος για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη που έβγαλε την ασίστ στο δεύτερο γκολ, ενώ σε εκείνο του Κουρμπέλη δεν του πιστώθηκε τελικά και δεύτερη, καθώς το γκολ μπήκε στη δεύτερη προσπάθεια του αρχηγού των πρασίνων.

Αισίως ο νεαρός άσος έφτασε τις τέσσερις ασίστ στο πρωτάθλημα, περισσότερες από κάθε άλλον στη Super League μετά από 11 αγωνιστικές. Από τρεις μετρούν οι Ελαμπντελαουί, Σπιριντόνοβιτς και Τόνσο.

Παράλληλα, όμως, ο ακραίος επιθετικός έχει συμμετοχή στα μισά από τα 20 γκολ του Παναθηναϊκού φέτος, με την ομάδα του Γιώργου Δώνη σημειωτέον να διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος.

Πριν το ματς με τον Απόλλωνα είχε κερδίσει το πέναλτι στην Τρίπολη, είχε ισοφαρίσει κόντρα στον ΠΑΣ σε 1-1, ενώ με τον Λεβαδειακό έβγαλε δύο ασίστ σε Καμπετσή και Χατζηθεοδωρίδη.

Νωρίτερα είχε ευστοχήσει σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος απέναντι στη Λάρισα, με τη Λαμία είχε ασίστ στον Μπουζούκη και κερδισμένο πέναλτι για το 3-1, ενώ στην πρεμιέρα με την Ξάνθη από δικό του σουτ σε τετ α τετ έφτασε η μπάλα στον Μπουζούκη, πριν εκείνος ανοίξει το σκορ.Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ