Ρέκορντμαν Ρονάλντο και… σκόνη σε τρεις «μπομπέρ» της Γιουβέντους

Το χθεσινό ματς κόντρα στη Σπαλ γέμισε με ενθουσιασμό τους φίλους της Γιουβέντους, όχι μόνο γιατί με το 2-0 επιτεύχθηκε η 12η νίκη της πρωταθλήτριας Ιταλίας στις 13 πρώτες αγωνιστικές, αλλά και επειδή βρήκε δίχτυα ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο 33χρονος Πορτογάλος σούπερ σταρ ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 29′ για να φτάσει τα 9 στην Serie A και να πιάσει στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ τον Κριστόφ Πιάτεκ της Τζένοα, ενώ χάρη στον συνολικό αριθμό τερμάτων του με την ασπρόμαυρη φανέλα μπήκε ήδη στα βιβλία της ιστορίας της!

Και αυτό γιατί έφτασε τα 10 τέρματα στα πρώτα του 16 παιχνίδια με τη “Γιούβε” και έγινε ο παίκτης που χρειάστηκε το μικρότερο αριθμό αγώνων για να φτάσει διψήφιο νούμερο, παίρνοντας έτσι τα σκήπτρα από τον Φιλίπο Ιντσάγκι που είχε χρειαστεί 18 ματς για τα πρώτα του 10 γκολ και αφήνοντας πίσω τους Γκονσάλο Ιγκουαΐν (10 γκολ σε 20 ματς) και Νταβίντ Τρεζεγκέ (10 γκολ σε 29 ματς).

Μάλιστα, για τον Κριστιάνο μίλησε πριν την έναρξη του αγώνα με τη Σπαλ ο αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους Φάμπιο Παρατίτσι, ο οποίος τόνισε: “Ο CR7 είναι ο καλύτερος στον κόσμο και ίσως ο σημαντικότερος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Μόνο ένας τρελός θα μπορούσε να αμφισβητήσει τις ικανότητες του Κριστιάνο Ρονάλντο. Τον βλέπω πολύ ήρεμο, όπως ήταν πάντα όλους αυτούς τους μήνες στην Γιούβε. Έχοντας πετύχει 15 γκολ στο τελευταίο Champions League, θα μου φαινόταν παράξενο αν δεν έπαιρνε αυτός το βραβείο της Χρυσής Μπάλας”.Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ