Πασκουάλ: Ακολουθήσαμε εξαιρετικά το πλάνο μας

Το καπέλο στους παίκτες του έβγαλε ο Τσάβι Πασκουάλ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ επί της Μπαρτσελόνα (76-70).

«Συγχαρητήρια στους παίκτες. Ακολουθήσαμε το πλάνο μας εξαιρετικά. Ελέγξαμε το ματς σε όλες τις καταστάσεις και στην άμυνα κάναμε πολύ καλή δουλειά. Μόνο σε 2-3 φάσεις κάναμε κάποια λάθη.

Στην επίθεση πήγαμε βήμα-βήμα, αρχίσαμε νευρικά κάνοντας 6 λάθη στην πρώτη περίοδο, αλλά στη συνέχεια είχαμε μόλις άλλα 6 και ελέγξαμε σωστά το ματς. Επιτεθήκαμε σωστά και δημιουργήσαμε πλεονεκτήματα. Στο φινάλε χάσαμε κάποια εύκολα λέι απ και γι’ αυτό η διαφορά ήταν μόλις έξι πόντους στο τέλος», τόνισε ο Καταλανός τεχνικός.

Ερωτηθείς για το κλειδί της νίκης, απάντησε: «Περιορίσαμε τη δημιουργία της Μπαρτσελόνα, μειώσαμε τις ασίστ τους στις 12 και είχαν λίγα μακρινά σουτ, τα οποία ήρθαν κυρίως σε καταστάσεις ένας εναντίον ενός».

Σχετικά με την κυριαρχία της ομάδας του στα ριμπάουντ, τόνισε: «Αντιμετωπίσαμε την καλύτερη ομάδα της Ευρωλίγκας στα ριμπάουντ, είχαμε θέση στόχο να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και το καταφέραμε. Πιστεύω πως κάναμε σούπερ δουλειά σε αυτό το κομμάτι ελέγχοντας συνολικά τα ριμπάουντ».Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ