Αντετοκούνμπο για ΛεΜπρόν και Ντουράντ: Θέλω να κυνηγάω πάντα κάποιον

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται ήδη στους υποψήφιους MVP της κανονικής περιόδου. Πολλοί θεωρούν ότι αργά ή γρήγορα θα είναι και ο κορυφαίος παίκτης στο ΝΒΑ μια μέρα. Ο ίδιος πάντως δεν βιάζεται. Ίσα – ίσα που δεν θέλει να ακούει το όνομά του στην ίδια πρόταση με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Κέβιν Ντουράντ.

“Δεν πρόκειται να πω ποτέ ότι είμαι καλύτερος από τον ΛεΜπρόν ή τον K.D.. Ο λόγος είναι επειδή θέλω πάντα να αισθάνομαι ότι έχω κάποιον να κυνηγήσω. Θέλω να αισθάνομαι ότι μπορώ πάντα να γίνομαι καλύτερος”, είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Yahoo.

“Ο ΛεΜπρόν είναι ένας από τους σπουδαιότερους που έχουν παίξει ποτέ αυτό το άθλημα. Ο K.D. είναι ένας από τους σπουδαιότερους σκόρερς που έχουν παίξει ποτέ μπάσκετ. Και το κάνουν για πολύ καιρό. Αυτό θέλω να κάνω κι εγώ. Να είμαι στην 14η, στην 15η χρονιά μου στο πρωτάθλημα και να κάνω ακόμα αυτό που κάνω σήμερα, ίσως και ακόμα καλύτερα”, συνέχισε ο “Greek Freak”, που έχει φέτος 25,4 πόντους, 13 ριμπάουντ και 5,8 ασίστ κατά μέσο όρο στο Μιλγουόκι.

“Δεν θέλω να τα ακούω αυτά. Μπορώ να αισθάνομαι ό,τι θέλω μέσα μου. Μπορώ να αισθάνομαι ότι είμαι ο καλύτερος παίκτης αυτή τη στιγμή, αλλά στο τέλος θέλω να αισθάνομαι ότι πάντα μπορώ να βελτιωθώ. Αυτή τη στιγμή μπορούν να είναι καλύτεροι από μένα. Ωστόσο, θέλω να φτάσω στο επίπεδό τους”, πρόσθεσε ο 24χρονος φόργουορντ, που είπε αναφορικά με την ομάδα του, τους Μπακς:

“Ο στόχος μας είναι να γίνουμε η καλύτερη ομάδα στην Ανατολή. Οτιδήποτε λιγότερο θα είναι δύσκολο για εμάς, επειδή αισθάνομαι ότι έχουμε το ταλέντο, παίζουμε σκληρά, σπουδαίο μπάσκετ. Πρέπει απλά να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα που περνάει και εύχομαι μια μέρα να τα καταφέρουμε”.Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ