Σοκ στο αγγλικό ποδόσφαιρο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 28 του ο τεχνικός διευθυντής της Μπρέντφορντ

Το αγγλικό ποδόσφαιρο δέχτηκε ένα ισχυρό σοκ σήμερα, με την Μπρέντφορντ (ομάδα της championship) να ανακοινώνει πως απεβίωσε ο τεχνικός της διευθυντής Ρόμπερτ Ρόουαν, που ήταν μόλις 28 ετών.

Ο Ρόουαν, που είχε γεννηθεί στο Φάιφ της Σκωτίας και άρχισε την καριέρα του ως σκάουτ για την Σέλτικ, ήταν μέλος του επιτελείου της Μπρέντφορντ από τα τέλη του 2014 και το καλοκαίρι του 2015 ανέλαβε το πόστο του επικεφαλής των ποδοσφαιρικών υποθέσεων του συλλόγου.

Ήταν εκείνος που είχε την εποπτεία για την ανάπτυξη της δεύτερης ομάδας του συλλόγου (μετά την απόφαση να κλείσουν την ακαδημία τους ελέω περιορισμών που τους είχαν επιβληθεί από την Premier League), ενώ από τον Φεβρουάριο του 2018 είχε προσληφθεί ως τεχνικός διευθυντής.

“Όλοι στο σύλλογοι έμειναν συντετριμμένοι στο άκουσμα της είδησης. Όλες οι σκέψεις μας είναι στην σύζυγο του Ρόμπερτ, στην οικογένειά του και όλους τους φίλους τους, πολλοί εκ των οποίων εργάζονται στην Μπρέντφορντ”, αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας, με τον εκτελεστικό διευθυντή της Μαρκ Ντέβλιν να τονίζει πως “θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να στηρίξουμε την οικογένεια του Ρομπ σε αυτή την εκπληκτικά δύσκολη εποχή”.

Αναφορά στον αδικοχαμένο Ρόμπερτ Ρόουαν έκανε και ο αμυντικός της ομάδας, ο διεθνής με την εθνική Ουαλίας Κρις Μέφαμ, που έγραψε στο Twitter: “Όσοι ήξεραν αυτό τον άνθρωπο θα συμφωνούσαν πως ήταν ένας ευγενικός, αυθεντικός και καθόλα σεβάσμιος άνθρωπος στο χώρο του ποδοσφαίρου, που μου έδωσε το χώρο για να αναπτυχθώ ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος… Θα λείψει σε όλους”.Πηγή ρεπορτάζ: Filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ