Άσσος της Λίβερπουλ κατηγορείται για παράνομο στοιχηματισμό

Την φετινή σεζόν ο Ντάνιελ Στάριτζ δείχνει να έχει πιάσει την ευκαιρία από τα μαλλιά και να είναι χρήσιμος για τη Λίβερπουλ όταν έρχεται από τον πάγκο, ωστόσο τα προβλήματα δεν λένε να τον εγκαταλείψουν.

Αυτή τη φορά δεν έχουμε να κάνουμε με κάποιο θέμα τραυματισμού, που συχνά πυκνά τον ταλαιπωρούν, αλλά με παράνομο στοιχηματισμό, με τον 29χρονο Άγγλο επιθετικό να καλείται από την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία να απολογηθεί για παραβίαση των νόμων περί στοιχηματισμού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας, ο παίκτης έχει δικαίωμα να απολογηθεί μέχρι την επόμενη Τρίτη (20/11), με την κατηγορία που τον βαραίνει να σχετίζεται (όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση) με περιστατικό που συνέβη τον Ιανουάριο του 2018.

Όσον αφορά στην πρώτη αντίδραση από πλευράς Λίβερπουλ, οι “κόκκινοι” έκαναν γνωστό πως μίλησαν με τον παίκτη και ο ίδιος τους ξεκαθάρισε πως δεν έχει την παραμικρή συμμετοχή σε στοιχηματισμό που είναι ενάντια στους κανόνες της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Ο Στάριτζ αγωνίστηκε το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν στην Γουέστ Μπρομ ως δανεικός από την Λίβερπουλ, με την ανακοίνωση της απόκτησής του από τους “μπάγκις” να γίνεται στις 29 Ιανουαρίου.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ