“Άφραγκος” ο Ροναλντίνιο – Έχει μόλις 6 ευρώ στον λογαριασμό του

Στη διαπίστωση ότι ο Βραζιλιάνος άσος που είχε κάνει τον πλανήτη να παραμιλά με το ταλέντο του στην μπάλα έχει ξεμείνει με έξι ευρώ στον λογαριασμό του στη Βραζιλία έφθασαν οι Αρχές της χώρας του όταν έλεγξαν τα οικονομικά στοιχεία του καθώς δεν έχει καταβάλει ακόμη το πρόστιμο των περίπου 2 εκατ. ευρώ που οφείλει μαζί με τον αδερφό του.

Το δικαστήριο του Ρίο Γκράντε ντο Σουλ διέταξε την κατάσχεση του διαβατηρίου του Ροναλντίνιο αλλά και του αδερφού του Ρομπέρτο, μετά την ασυνέπεια των δυο τους να μην αντεπεξέλθουν στις κυρώσεις που τους είχαν επιβληθεί το 2015 για την κατασκευή παράνομου τεχνουργήματος στο Πόρτο Αλέγκρε, σε περιοχή που τελούσε υπό περιβαλλοντική προστασία για οικολογικούς λόγους.

Ωστόσο, καθώς δεν είχαν πληρώσει το πρόστιμο που τους είχε επιβληθεί, αυτό με τον χρόνο να τρέχει, μαζί και οι τόκοι της μη καταβολής, το ποσό έφθασε στα 8,5 εκατομμύρια ρεάλ, δηλαδή περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ.Η αρμόδια υπηρεσία της Βραζιλίας έλεγξε τον λογαριασμό του Ροναλντίνιο όταν τα δυο αδέρφια δεν κατέβαλαν το πρόστιμο και διαπίστωσε ότι αυτός είναι σχεδόν άδειος. Εικάζεται ότι ο άσος του ποδοσφαίρου κρατά τα λεφτά του σε τράπεζες εκτός της χώρας του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ