Επική ανατροπή της Μπαρτσελόνα με πρωταγωνιστή τον Σουάρες – ΒΙΝΤΕΟ

Η Μπαρτσελόνα που έχανε με 2-1 ως το 86ο λεπτό από την Ράγιο Βαγιεκάνο έκανε την επική ανατροπή (2-3) και με δύο γκολ του Λουίς Σουάρες ξέφυγε στο +4 στην κορυφή της Primera Division.

Μολονότι το ματς ξεκίνησε ιδανικά με γρήγορο γκολ από τον Λουίς Σουάρες (11’, 0-1), ο οποίος είχε και δοκάρι λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, εντούτοις το ματς στράβωσε. Και στράβωσε πολύ.

Ο Πόθο με εντυπωσιακό γκολ ισοφάρισε πριν βγει το ημίχρονο (36’, 1-1) και στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Άλβαρο έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους (56’, 2-1), με την Μπαρτσελόνα να παραπατάει στο γήπεδο.

Το ματς δεν γύρισε από το καλό ποδόσφαιρο της Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί δεν έπαιξαν ορθολογικά, δεν έφτιαξαν κλασικές φάσεις. Γύρισε από την ατομική ποιότητα. Ένα διαγώνιο ξερό σουτ του Ντεμπελέ έκανε το 2-2 (86’) και το ματς μύριζε ανατροπή.

Λίγο πριν το φινάλε (90’) η έβδομη φετινή ασίστ του Τζόρντι Άλμπα έφερε το 10ο φετινό γκολ του Λουίς Σουάρες στο πρωτάθλημα και ο Ουρουγουανός έδωσε την μεγάλη νίκη στην Μπαρτσελόνα (2-3), που μετά την γκέλα της Ατλέτικο έφυγε πια στο +4 στην κορυφή της Primera Division.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ