Άγριο ξύλο στο Γαλατάσαραϊ – Φενέρμπαχτσε – ΒΙΝΤΕΟ

Το ντέρμπι της Τουρκίας Γαλατάσαραϊ – Φενέρμπαχτσε στιγματίστηκε από επεισόδια ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, μόλις ολοκληρώθηκε το ματς.

Ο διαιτητής μόλις έχει σφυρίξει και ο Γιουνές Μπελχαντά των γηπεδούχων τρέχει προς το μέρος του Ρομπέρτο Σολδάδο. Οι δύο παίκτες ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο και άρχισαν να… σπρώχνονται κεφάλι με κεφάλι.

Τότε ο χαφ της Φενέρ Ζαΐλσον τους πλησίασε και θέλοντας να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του χαστούκισε με δύναμη τον Μπελχαντά.

Ο Βραζιλιάνος μέσος της Φενέρμπαχτσε άρχισε να τρέχει προς τα αποδυτήρια, για να ξεφύγει από τους έξαλλους παίκτες και μέλη της αποστολής της Γαλατάσαραι, που είδαν τι έκανε.Η αναμέτρηση των δύο ομάδων, που διεξήχθη στην Türk Telekom Arena στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής έληξε δίχως νικητή. Οι γηπεδούχοι του Φατίχ Τερίμ προηγήθηκαν με 2-0, αλλά οι φιλοξενούμενοι του Φιλίπ Κοκού ισοφάρισαν σε 2-2.

Το 1-0 έκανε στο 31′, ο Ντονκ και το 2-0 ο Λίνες στο 49′. Για τη Φενέρ μείωσε με πέναλτι στο 66′ ο Βαλμπουενά και το τελικό 2-2 έγραψε ο Ζαΐλσον.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό η Γαλατά έμεινε στη δεύτερη θέση με 20 βαθμούς στο -1 από την Ιστανμπούλ Μπασακσεχίρ, που έχει αγώνα λιγότερο. Η Φενέρ παραμένει πολύ χαμηλά. Είναι 15η με 10 βαθμούς, στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας και παιχνίδι περισσότερο.

Δείτε τα βίντεο:

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ