Η Σίτι πέρασε και από το… χωράφι του Γουέμπλεϊ – BINTEO

Με τέρμα του Ριάντ Μαχρέζ η Μάντσεστερ Σίτι πήρε το ντέρμπι από την Τότεναμ στο… χωράφι του Γουέμπλεϊ (0-1) και έδειξε ότι παραμένει το πρώτο φαβορί και για το φετινό πρωτάθλημα.Το γήπεδο έμοιαζε με ένα μείγμα από… χοιροστάσιο και σεληνιακό τοπίο, αφού κάποιος είχε την φαεινή ιδέα να δώσει το γήπεδο για αγώνα του NFL 24 ώρες πριν από την σέντρα του κορυφαίου ματς της ημέρας για την Premier League.

Με το χορτάρι κατεστραμμένο και τις γραμμές με τις γιάρδες ακόμα στον αγωνιστικό χώρο, οι πιο τεχνίτες παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι θα έπρεπε να έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Κι όμως η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έδειξε πως δεν κολλάει πουθενά. Στην πρώτη φάση του αγώνα ο Στέρλινγκ έφυγε σαν άνεμος στην κόντρα, πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και σέρβιρε μισό γκολ στον Μαχρέζ, ο οποίος με ψύχραιμο τρόπο έκανε το 0-1 (6’).

Με εξαίρεση ένα φαρμακερό σουτ του Κέιν, που άφησε στήλη άλατος τον Έντερσον αλλά κατέληξε μόλις άουτ σχεδόν στην επόμενη φάση, οι «πολίτες» κατάφεραν να αφοπλίσουν την Τότεναμ και να βάλουν τις βάσεις για μία μεγάλη νίκη, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο της συνάντησης.

Το ματς ήταν ένας συνεχής μονόλογος των φιλοξενούμενων με τους Στέρλινγκ (55’) και Αγουέρο (65’, 66’) να σπαταλάνε ευκαιρίες για να κλειδώσουν τη νίκη, όμως από το πουθενά η Τότεναμ πήγε να κλέψει τον βαθμό της ισοπαλίας

Ο Ντέλε Άλι έδωσε μισό γκολ στον Λαμέλα, εντούτοις ο Αργεντινός πλάσαρε απελπιστικά άουτ (81’), με τους «πολίτες» να αντέχουν στην πίεση στο τέλος και να φεύγουν από το Λονδίνο με το 0-1 που τους διατηρεί στην κορυφή ισόβαθμούς με την Λίβερπουλ.Δείτε το βίντεο:

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ