Τι «παίζει» με Σιμόες στην ΑΕΚ

Το τελευταίο διάστημα έχει βρεθεί στο κέντρο της δημοσιότητας λόγω του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι, της διαπραγμάτευσης με την ΑΕΚ που, κατά καιρούς, περνά από διάφορα κύματα και των “μνηστήρων” που εμφανίζονται συχνά πυκνά να τσεκάρουν τις επιδόσεις του. Ουδείς ωστόσο παραγνωρίζει την εν γένει σημαντική προσφορά του στους “κιτρινόμαυρους”, είτε εν τέλει ο Αντρέ Σιμόες, περί ου ο λόγος, παραμείνει στο δυναμικό τους, είτε όχι. Σε κάθε περίπτωση ο Πορτογάλος παρουσιάζεται σταθερά και αταλάντευτα προσηλωμένος στους στόχους της ομάδας του.

“Είμαστε οι πρωταθλητές και σε κάθε μας παιχνίδι οφείλουμε να υπερασπιζόμαστε τον τίτλο μας, όσες δυσκολίες κι αν συναντάμε” τονίζει ο 29χρονος μέσος, ενώ ο αγώνας με τους Βαυαρούς έχει ολοκληρωθεί και η “Ένωση” επιστρέφει στις εγχώριες διοργανώσεις. “Κάναμε την προσπάθειά μας με τη Μπάγερν που είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και του πλανήτη, όμως πλέον πρέπει ν’ αφήσουμε πίσω τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και ν’ αφοσιωθούμε σ’ αυτές που μας περιμένουν. Το ματς με τον Άρη θα είναι απαιτητικό από τη στιγμή κιόλας που δεν θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, ωστόσο αν θέλουμε να συνεχίσουμε να παλεύουμε για το πρωτάθλημα, αυτούς τους αγώνες και όλους γενικά μέχρι το τέλος πρέπει να τους παίρνουμε. Πιστεύω στην ομάδα και τους συμπαίκτες μου και είναι δεδομένο πως θα τα δώσουμε όλα μέχρι το τέλος για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε και ονειρευόμαστε”.

Για τους οπαδούς του “δικέφαλου” ο Σιμόες στάζει μέλι, “πρόκειται για ένα φανταστικό κοινό που μας ακολουθεί πιστά, στηρίζοντας τον αγώνα μας είτε παίζουμε στο Ολυμπιακό στάδιο, είτε μακριά από αυτό” τονίζει, ενώ θυμίζουμε πως το όνομά του έγινε σύνθημα στα χείλη τους κατά τον τελευταίο εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα. “Αποτελεί σπουδαία βοήθεια η παρουσία τους στην εξέδρα και εμείς από την πλευρά μας δεν έχουμε παρά σε κάθε ματς να δίνουμε το 100% για να τους κάνουμε ευτυχισμένους”.

Άνοιγμα στη διοίκηση

Είναι αλήθεια πως ουκ ολίγοι έχουν προεξοφλήσει το τέλος της συνεργασίας του Σιμόες με την ΑΕΚ εξαιτίας των απαιτήσεων του. Όντως ο Πορτογάλος από τα περίπου 320-330 χιλιάρικα που εισπράττει τον χρόνο φέρεται να ζητά τα διπλάσια, και κατά άλλους μάλιστα περισσότερα και από αυτά, προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Πρόκειται για μια αναντίρρητα δύσκολη διαπραγμάτευση που, όμως, σύμφωνα με ρεπορτάζ της “Real News” παραμένει ορθάνοικτη. Παρεμπιπτόντως, οι δηλώσεις του μέσου της “Ένωσης” στο περιθώριο του αγώνα της Τρίτης και η εκπεφρασμένη του επιθυμία να μη αλλάξει φανέλα και περιβάλλον αξιολογήθηκαν θετικά από τους διοικούντες την ΠΑΕ, οι οποίοι και θα επιδιώξουν ακόμη μια συνάντηση με τον ατζέντη του για να βρεθεί η χρυσή τομή. Εκτιμάται δε πως μπορεί να βγει λευκός καπνός από την κουβέντα τους, αρκεί βεβαίως να πρυτανεύσει η λογική και στις δύο πλευρές και με αμοιβαίες υποχωρήσεις να διαπιστωθεί στο φινάλε σύγκλιση απόψεων, που θα οδηγήσει σ’ ένα νέο συμβόλαιο τριετούς πιθανότατα διάρκειας (2+1). Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ