«Φρούριο» την Κυριακή το κλειστό της Λευκόβρυσης – Πρωτοφανή μέτρα της αστυνομίας για τον αγώνα Ελλάδας-ΠΓΔΜ

Σε «φρούριο» αναμένεται να μετατραπεί το απόγευμα της ερχόμενης Κυριακής το κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης για τον αγώνα χάντμπολ Ελλάδας-ΠΓΔΜ με φόντο την πρόκριση στα τελικά του EURO 2020.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia τα αστυνομικά μέτρα που έχουν ληφθεί είναι πρωτοφανή για αθλητικό γεγονός στην πόλη της Κοζάνης, ενώ θα υπάρχει ακόμη και σωματικός έλεγχος των φιλάθλων που θα σπεύσουν στις 5 το απόγευμα στο κλειστό.

Σήμερα το πρωί στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν αναλυτικά τα μέτρα ασφαλείας,προκειμένου να μη συμβεί το παραμικρό πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia έχουν κληθεί και θα φτάσουν στην Κοζάνη ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από τους όμορους Νομούς της Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και διμοιρίες των ΜΑΤ από τη Θεσσαλονίκη.

Η ομάδα χάντμπολ της ΠΓΔΜ θα φτάσει στην Κοζάνη αύριο, Σάββατο, στις 12 το μεσημέρι, ενώ το απόγευμα έχει προγραμματιστεί προπόνηση στο κλειστό της Λευκόβρυσης. Όλες οι κινήσεις και οι διαδρομές της θα γίνουν συνοδεία ισχυρής δύναμης της ΕΛ.ΑΣ.

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί πως η αγορά των εισιτηρίων θα γίνεται μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ