Κορυφή με «τεσσάρα» η Μπαρτσελόνα – Aγωνία για Μέσι – BINTEO

Παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο ανά διαστήματα, η Μπαρτσελόνα «διέλυσε»… μόνο 4-2 τη Σεβίλλη και επανήλθε στην κορυφή της βαθμολογίας στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, όμως ο τραυματισμός του Μέσι «πάγωσε» τα χαμόγελα όλων στο Καμπ Νου.

Ο αρχηγός των «μπλαουγκράνα» έπεσε άσχημα στο έδαφος κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και χτύπησε στο χέρι του, με αποτέλεσμα να γίνει αναγκαστική αλλαγή από τον Βαλβέρδε στο ματς. Οι πρώτες εκτιμήσεις πάντως, κάνουν λόγο για κάκωση, με τον Αργεντινό να γλιτώνει τα πολύ χειρότερα, αλλά να μην είναι ακόμη γνωστό πόσο καιρό θα χρειαστεί να μείνει εκτός προπονήσεων και αγώνων.

Μέχρι να αποχωρήσει από το ματς ο Μέσι είχε καταφέρει να βάλει την υπογραφή του στον αγώνα. Μόλις στο 2’ από τη δική του πάσα, ο Κουτίνιο κατάφερε με εξαιρετικό σουτ να ανοίξει το σκορ ενώ ο ίδιος ανέλαβε δράση για το 2-0 στο 12ο λεπτό, όταν σε φάση αντεπίθεσης, πήρε την μπάλα από τον Σουάρες και με τρομερό πλασέ έξω από την περιοχή διεύρυνε το προβάδισμα των Καταλανών.

Από την πλευρά της η Σεβίλλη που έπαιξε αρκετά τολμηρά για παιχνίδι μέσα στην Καταλονία, είχε τις ευκαιρίες όπως το δοκάρι του Γκιγέρμε στο 6′, αλλά τα αμυντικά της κενά ήταν τέτοια, που δεν ήταν δυνατόν για την Μπαρτσελόνα να τα αφήσει… ασυγχώρητα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το ματς πήρε έναν ρυθμό που θύμισε περισσότερο αγώνα επίδειξης, με τις δύο ομάδες να χάνουν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Τελικά, αφού ο Τερ Στέγκεν είχε αποφασίσει να κατεβάσει ρολά με σπουδαίες επεμβάσεις, η Μπάρτσα βρήκε και το 3-0 με εκτέλεση πέναλτι του Σουάρες, σε παράβαση που κέρδισε ο ίδιος.

Η Σεβίλλη βρήκε τελικά με ένα σουτ του Σαράμπια, με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά, αφού βρήκε το κεφάλι του Λενγκλέ, με το σκορ να διαμορφώνεται στο 3-1.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά χάρη στο εκπληκτικό διαγώνιο σουτ του Ράκιτιτς (που δεν πανηγύρισε λόγω της θητείας του στην ομάδα της Ανδαλουσίας) στο 88’, ενώ ο Μουριέλ στο 91’ έγραψε το τελικό σκορ με πλασέ μέσα στην περιοχή, από πάσα του Μπεν Γεντέρ. Δείτε το βίντεο:

Πηγή: fialthlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ