Χούλτ: Θα τα δώσουμε όλα με τη Μπάγερν

Με τα παγκοσμίου φήμης και εμβέλειας ποδοσφαιρικά αστέρια της Μπάγερν Μονάχου διασταυρώνει τα ξίφη της η ΑΕΚ, μεθαύριο βράδυ στο Ολυμπιακό στάδιο. Μπροστά σε κατάμεστες εξέδρες οι “κιτρινόμαυροι” ξέρουν μεν ότι εκ προοιμίου θα έχουν τον ρόλο του Δαβίδ στον αγώνα, όμως επειδή είναι γνωστή η Βιβλική ιστορία, μέσα τους βαθιά σιγοκαίει η φλόγα της ελπίδας για την καλύτερη δυνατή γι’ αυτούς κατάληξη του. Ο φορμαρισμένος Νίκλας Χουλτ περιγράφει τα συναισθήματα, τα δικά του και της ομάδας του σε δηλώσεις του στην “Real News”.

«Χωρίς αμφιβολία, είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς αυτό το παιχνίδι» τονίζει στην αρχή ο Σουηδός άσος. «Πρόκειται για μια ιστορική αναμέτρηση, για έναν αγώνα από αυτούς που σίγουρα όλοι θέλουν να παίζουν απέναντι σε μια πολύ ισχυρή ομάδα, με τίτλους και θαυμαστή πορεία χρόνων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Και προφανώς δεν θα πρέπει να μας απασχολεί το κακό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αφού πάντα όταν μιλάμε για τη Μπάγερν αναφερόμαστε σ’ έναν κορυφαίο σύλλογο, από τους πιο δημοφιλείς στον πλανήτη. Από την πλευρά μας έχουμε προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται γι’ αυτό το υψηλών απαιτήσεων και συνθηκών παιχνίδι και είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα μέσα στο γήπεδο, από την αρχή μέχρι το τέλος του. Ξέρουμε ότι ο κόσμος μας θα είναι όπως πάντα δίπλα μας, στο πλευρό μας και με τη θερμή του παρουσία στην εξέδρα θα μας βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις ώστε να κάνουμε ένα καλό ματς, προσπαθώντας για το θετικότερο δυνατό αποτέλεσμα».

Ουδείς λησμονεί ότι με τη Μπενφίκα ο διεθνής Σκανδιναβός ήταν εξαιρετικός και γενικότερα η αίσθηση που επικρατεί στο προπονητικό τιμ της ΑΕΚ είναι ότι όσο περνούν οι ημέρες, τόσο θα κορυφώνει την απόδοσή του. Μετά ειδικά από τον σοβαρό τραυματισμό του Έλντερ Λόπες, εκ των πραγμάτων είναι αποκλειστικά εκείνος που επωμίστηκε την ευθύνη για την αριστερή πλευρά της ομάδας του. Και η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να διακρίνεται σταθερά όχι μόνο στο ανασταλτικό κομμάτι, αλλά και στο δημιουργικό, όπως σαφέστατα απέδειξε στη συγκλονιστική μάχη με τους «αετούς της Λισσαβόνας», στην οποία κατά πολλούς -και όχι αδίκως- ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου.Πηγή: fialthlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ