Ουζουνίδης: Δεν θα μπω στη διαδικασία της γκρίνιας και της κλάψας

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μαρίνος Ουζουνίδης σε δηλώσεις του στάθηκε στην καλή οργάνωση του Απόλλωνα στο πρώτο μέρος και τα λάθη των δικών του παικτών, ενώ για την αφαίρεση βαθμών είπε πως δεν θέλει να… γκρινιάζει και να κλαίει.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της «Ένωσης» αμέσως μετά τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα ρωτήθηκε αν η ομάδα είχε καθόλου το μυαλό της στην Μπάγερν και επηρεάστηκε από αυτό η απόδοσή τη. Η απάντησή του ήταν πως «δεν ήταν πρόβλημα το ματς της Τρίτης. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή σε οργάνωση ομάδα. Δεν είχε καμία σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια ο σημερινός Απόλλων. Ήταν πολύ καλός αμυντικά. Κάναμε πολλά λάθη κι μεις στον άξονα. Δεν είχαμε την απαραίτητη κίνηση στον χώρο. Το σκορ θα άνοιγε είτε από στημένη φάση, είτε από προσωπική ενέργεια, όπως και έγινε με την ενέργεια του Μάνταλου. Στο δεύτερο μέρος άνοιξε το παιχνίδι και έπρεπε να βάλουμε δεύτερο γκολ από πιο νωρίς. Μας έδωσε ενέργεια και ο Κλωναρίδης με την είσοδό του και βρήκαμε τελικά βρήκαμε το γκολ».

Επίσης, ο Ουζουνίδης ρωτήθηκε και για την αφαίρεση των 3 βαθμών στην ΑΕΚ: «το να μας αφαιρεθούν βαθμοί από ένα παιχνίδι που ξεκίνησε και τελείωσε κανονικά το θεωρώ υπερβολή. Όμως, δεν θέλω να το σχολιάσω και να μπω στη διαδικασία της γκρίνιας και της κλάψας. Τα κοιτάει η διοίκηση αυτά τα θέματα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο από το ματς με την Μπάγερν».

Πηγή; filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ