Πιέσεις σε Χολέμπας για επιστροφή στην Εθνική

Μετά τη χθεσινή ήττα από τη Φινλανδία, ο Μίκαελ Σκίμπε βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου και οι πληροφορίες αναφέρουν πως γίνονται προσπάθειες προκειμένου ο Χοσέ Χολέμπας να ανακαλέσει την απόφασή του και να επιστρέψει στην Εθνική!

Ο αριστερός μπακ-χαφ της Γουότφορντ είχε ανακοινώσει την απόσυρσή του από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στις 11 Οκτωβρίου του 2016, έπειτα από το ματς με την Εσθονία, δίχως να δώσει περισσότερες εξηγήσεις για την επιλογή του.

Ο 34χρονος πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ο οποίος θεωρείται από τους κορυφαίους παίκτες της Premier League στην τρέχουσα σεζόν (πρώτος με 4 ασίστ, αλλά και 1 γκολ) είναι βασικός και αναντικατάστατος στις «σφήκες» και τυχόν επιστροφή του θα ενίσχυε πολύ την εθνική ομάδα που χρειάζεται σε κάθε περίπτωση την ποιότητά του.

Οι όποιες εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του Σκίμπε στον πάγκο της γαλανόλευκης αναμένεται να επισπεύσουν τις διαδικασίες, με τον Χολέμπας ωστόσο να μην έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του αναφορικά με τις προθέσεις του.

Το σίγουρο είναι, πάντως, πως πριν από δύο χρόνια αποφάσισε να αποχωρήσει εμφανώς ενοχλημένος για πράγματα και καταστάσεις που τον είχαν πειράξει. Προτίμησε, όμως, να κρατήσει κλειστό το στόμα του και να προσηλωθεί στην καριέρα του.Πηγή ρεπορτάζ: ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ