Χορταστική ισοπαλία για Εσθονία-Ουγγαρία (3-3) – Έχασαν κάθε ελπίδα για πρωτιά οι φιλοξενούμενοι – BINTEO

Το ματς της Εσθονίας με την Ουγγαρία στην «A. Le Coq Arena» του Ταλίν τα είχε όλα! Έξι γκολ, εντυπωσιακές εναλλαγές στο προβάδισμα και στα συναισθήματα και Εσθονούς και Ούγγρους να μένουν στο ισόπαλο 3-3 για το γκρουπ 2 του C League που μετέχει και η Εθνική μας.Αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός σε 4 ματς για την Εσθονία, με την Ουγγαρία να φτάνει τους 4 και να παραμένει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα χάνοντας ταυτόχρονα κάθε ελπίδα για την πρωτιά.

Το σκορ άνοιξαν οι Εσθονοί στο 20ο λεπτό με τον Σλιμ Λατς, ωστόσο δεν πρόλαβαν να το χαρούν για πολύ. Κι αυτό καθώς μόλις τέσσερις λεπτά αργότερα (24’) οι Ούγγροι ισοφάρισαν με τον Ντόμινικ Νάγκι.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς έγινε… ροντέο, καθώς είχαμε τέσσερα ακόμη γκολ. H Ουγγαρία κατάφερε να φέρει… τούμπα το ματς στο 54’, όταν με σκόρερ τον Ανταμ Σάλαϊ έκανε το 1-2.

Οι Εσθονοί δεν το έβαλαν κάτω όμως και απάντησαν με δική τους ολική επαναφορά! Αρχικά ισοφάρισαν (2-2) στο 70’ με τον Αρτουρ Πικ, ενώ στο 79’ ο Ανιερ έκανε το 3-2!

Απάντηση είχε όμως και η Ουγγαρία η οποία με τον Σάλαϊ να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 81’ έκανε το 3-3, σκορ το οποίο παρέμεινε ως το φινάλε του ματς.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ