Ιστορικό «διπλό» της Αγγλίας στην Ισπανία – ΒΙΝΤΕΟ

Η Αγγλία έκανε μεγάλη εμφάνιση, κέρδισε με 3-2 την Ισπανία στην Σεβίλλη και παραμένει στο κόλπο της πρώτης θέσης.

Κάνοντας καταπληκτική εμφάνιση στο πρώτο 45λεπτο, τα «λιοντάρια» έστησαν πάρτι στην πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας και παρόλο που η ομάδα του Λουίς Ενρίκε απέτρεψε τελικά τον διασυρμό υπέστη την πρώτη εντός έδρας ήττα μετά από 15 χρόνια.

Ούτε μία, ούτε 2, αλλά 1.102 ημέρες είχε να σκοράρει ο Ραχίμ Στέρλινγκ για την Εθνική ομάδα της Αγγλίας. Απόψε έβαλε δύο μαζεμένα κόντρα στους Ισπανούς στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν, με τα “Τρία Λιοντάρια” να επικρατούν τελικώς 3-2 της “Λα Ρόχα” του Λουίς Ενρίκε.

Ο παίκτης της Σίτι στο 16′ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, μετά από πάσα του Ράσφορντ.

Με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ο δημιουργός του πρώτου γκολ έγινε σκόρερ και έκανε το 2-0 μετά από πολύ ωραία ενέργεια του Χάρι Κέιν, ενώ ο Ραχίμ Στέρλινγκ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 38ο λεπτό του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι ξύπνησαν αργά. Τα τέρματα των Πάκο Αλκάθερ (μείωσε σε 1-3) και Σέρχιο Ράμος στην εκπνοή του αγώνα( μετά και το δοκάρι του Μοράτα) δεν ήταν αρκετά γιανα αντιστρέψουν το εις βάρος τους σκορ κι έτσι μοιραία έχασαν μεγάλη ευκαιρία να κλειδώσουν την πρωτιά του ομίλου.

Από πλευράς τους, οι Άγγλοι πέτυχαν την πρώτη νίκη στον όμιλό τους, έγιναν η πρώτη ομάδα που κερδίζει στην Ισπανία μετά την Ελλάδα το 2003 (0-1 με το ιστορικό γκολ του Στέλιου Γιαννακόπουλου) και πήγαν στους 4 βαθμούς, μειώνοντας στους 2 την απόσταση από τους πρωτοπόρους Ίβηρες.

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου

Ισπανία 6 (9-4)

Αγγλία 4 (4-3)

Κροατία 1 (0-6)Δείτε το βίντεο με τα γκολ του αγώνα:

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ