Ο Μαλντίνι θέλει δίδυμο Ιγκουαΐν-Ιμπραΐμοβιτς από τον Ιανουάριο στη Μίλαν

Τα σενάρια θέλουν την Μίλαν να γλυκοκοιτάζει προς την πλευρά του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και να ορέγεται την επιστροφή του στο «Σαν Σίρο» 6 χρόνια μετά την αποχώρησή του από τη Serie A και οι άνθρωποί της δεν έχουν την παραμικρή διάθεση να το κρύψουν.

Απόδειξη οι σημερινές δηλώσεις του Πάολο Μαλντίνι, με την επί 24 χρόνια σημαία των «ροσονέρι» και νυν υπεύθυνο του αθλητικού τμήματος να ανοίγει διάπλατα την πόρτα της ομάδας για τον Σουηδό σούπερ σταρ.

«Θα είναι δύσκολο να διαχειριστεί κανείς τον Ιμπραΐμοβιτς στα αποδυτήρια; Εγώ δεν πιστεύω σε παίκτες που δεν μπορείς να τους ελέγξεις στα αποδυτήρια.

Ήταν καλοκαιρινή ιδέα, όμως το να έχεις παίκτες που είναι γεννημένοι πρωταθλητές σε ευχαριστεί. Και ο Ζλάταν έχει προσωπικότητα και είναι πρωταθλητής.

Γενικά, μία ομάδα που θέλει να σκοπεύει ψηλά, οφείλει να έχει παίκτες με προσωπικότητα. Οι δικοί μας παίκτες έχουν, όμως αστέρια όπως ο Ιγκουαΐν και ο Ιμπραΐμοβιτς βοηθούν μία ομάδα να βγάζει προς τα έξω τον καλύτερο εαυτό της».

Να τονιστεί πως η πρόθεση της Μίλαν είναι να αρπάξει τον Σουηδό, εκμεταλλευόμενη και τη διακοπή του πρωταθλήματος στο MLS το χειμώνα, με το ετήσιο κασέ των 4.000.000 ευρώ που απολαμβάνει τώρα ο 37χρονος φορ να μην είναι εμπόδιο για την υλοποίηση του deal.Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ