Μαουρίσιο: Το πιο σημαντικό οι τρεις βαθμοί γιατί θέλουμε το πρωτάθλημα

Τη νίκη του ΠΑΟΚ προτίμησε να κρατήσει ο Μαουρίσιο, αντί της προσωπικής του απόδοσης στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς είναι σημαντική για την κατάκτηση του τίτλου.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην… ευεργετική όπως την χαρακτήρισε διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς επίσης και στην επέτειο των θυμάτων στα Τέμπη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βραζιλιάνος μέσος του «δικεφάλου του Βορρά»:

Για το σημερινό παιχνίδι: «Το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί γιατί θέλουμε το Πρωτάθλημα, προερχόμαστε από ένα δύσκολο πρόγραμμα, με δύσκολα παιχνίδια κάθε τρεις μέρες και όπως ξέρετε δεν είναι εύκολο να επανέλθεις μετά από κάθε παιχνίδι. Έχεις λίγο χρόνο. Ξέραμε πως ο αντίπαλος θα ερχόταν εδώ για να μην χάσει, είναι σε δύσκολη κατάσταση, έχει νέο προπονητή και ήθελε να έρθει εδώ και να βάλει ενέργεια και να μην χάσει. Δεν πρέπει να επιλέγουμε παιχνίδια είτε το πρώτο είτε το τελευταίο, αν θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα δεν μπορούμε να κερδίζουμε κάποιο συγκεκριμένο, με τον Ολυμπιακό ή την ΑΕΚ, θα πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε όλα με την ίδια σοβαρότητα».

Για το αν είναι αυτός ο πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ: «Δεν ξέρω αν είμαι ο εγώ ο παίκτης κλειδί αλλά πάντα δίνω το 100% για την ομάδα αλλά ξέρω πως αν είμαι καλά μπορώ να βοηθήσω να είναι καλά και η ομάδα αυτό έχει σημασία, το τι κάνει συνολικά η ομάδα. Όπως είπα είχαμε δύσκολο πρόγραμμα με πολλά παιχνίδια κόντρα σε ποιοτικές ομάδες, κερδίσαμε εμπειρίες από τα ματς που χάσαμε, κρατάμε αυτό και την ομαδική προσπάθεια που κάνουμε».

Για την διακοπή του πρωταθλήματος: «Η διακοπή θα είναι θετική για εμάς γιατί παίζαμε κάθε τρεις μέρες, γιατί θα ξεκουραστούμε και αφού κερδίσαμε αυτό το ματς θα μας βρει στην πρώτη θέση».

Για την επέτειο από τον θάνατο των αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ: «Για την θλιβερή επέτειο δεν έχεις πολλά να πεις όταν έχουν χάσει τους δικούς τους ανθρώπους, εμείς θέλαμε να κάνουμε κάτι για να τους δώσουμε χαρά».

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ