Από την κόλαση στον παράδεισο η Γιουνάϊτεντ – Επική ανατροπή από 0-2 σε 3-2 με αντίπαλο την Νιουκάστλ – ΒΙΝΤΕΟ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε στην… κόλαση, όμως, με επική ανατροπή και γκολ του Σάντσες στις καθυστερήσεις πήρε σπουδαία νίκη (3-2) απέναντι στη μαχητική Νιούκαστλ.

Το ρολόι μετρούσε ούτως ή άλλως αντίστροφα για τον Ζοζέ Μουρίνιο. Και άρχισε να το κάνει ακόμα πιο γρήγορα όταν η Νιούκαστλ προηγήθηκε με 2-0 στο Ολντ Τράφορντ μόλις στο 10ο λεπτό! Μέσα σε τρία λεπτά (7′-10′) εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετικά κακή για άλλη μια φορά αμυντική λειτουργία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και βρέθηκε να προηγείται με δύο γκολ χάρις στα γκολ των Κένεντι και Γιοσινόρι Μούτο.

Κι όμως, οι παίκτες του Πορτογάλου δεν τον άφησαν αβοήθητο. Έστω και την ύστατη στιγμή όσοι αγωνίστηκαν διέψευσαν έμπρακτα τα περί επιθυμίας απομάκρυνσής του από τον πάγκο των Κόκκινων Διαβόλων.

Με μια εκπληκτική αντεπίθεση στο τελευταίο 20λεπτο της αναμέτρησης, η Γιουνάιτεντ κατόρθωσε να φτάσει σε τεράστια ανατροπή, μην αφήνοντας ουσιαστικά τον Μουρίνιο να βιώσει τον επίλογο της θητείας του στην αγγλική ομάδα.

Πρώτος ήρθε ο Μάτα με μια πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ στο 70′, δεύτερος ο Μαρσιάλ με ένα ωραίο τελείωμα στο 76′ και τρίτος ο Αλέξις Σάντσες, ο παίκτης που βρίσκεται περισσότερο από κάθε άλλον στο επίκεντρο της προσοχής το τελευταίο διάστημα, για τους… λάθος λόγους. Ο Χιλιανός έγραψε το τελικό 3-2 με κεφαλιά στις καθυστερήσεις, λυτρώνοντας την ομάδα του και ξεσπώντας σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Βέβαια, δεν ήταν λίγες οι… τρέλες που χρειάστηκε να κάνει ο 55χρονος τεχνικός για να κάνει αυτό το εκπληκτικό… comeback. Έστειλε τον Πογκμπά να αγωνιστεί μέχρι και στόπερ για ένα διάστημα, ενώ απέσυρε τον Μπαγί μόλις στο 18ο λεπτό του αγώνα, βλέποντάς τον να μην ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του. Η ουσία είναι ότι αυτό που ήθελε, το πέτυχε.

Δείτε τα highlights:

Πηγή:filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ