Μακέντα: Δεν αξίζαμε τη νίκη, σώσαμε τον βαθμό

Ο Παναθηναϊκός δεν άξιζε τη νίκη στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης (1-1), σύμφωνα με τον Μακέντα.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Δεν αξίζαμε τη νίκη, ωστόσο στο τέλος δείξαμε πως δεν πρέπει να τα παρατάμε ποτέ, καταφέραμε να πάρουμε έναν σημαντικό βαθμού. Ο Αστέρας ήταν καλύτερος από εμάς σε όλη την διάρκεια, όμως αυτό που μένει είναι ότι σώσαμε έναν πολύ σημαντικό βαθμό».

Για το γκολ του σε τρίτο σερί ματς: «Πολύ σημαντικό που σκοράρω για τρίτο σερί παιχνίδι. Θέλω να βελτιωθώ, κουράστηκα που αγωνίστηκα σε όλο το παιχνίδι. Θέλω να βελτιωθώ και να παρουσιαστώ ακόμα καλύτερος στη συνέχεια».

Για το αν νιώθει ηγέτης της ομάδας: «Αυτή η ομάδα έχει πολλούς ηγέτες,. Εγώ είμαι ένας από αυτούς λόγω ηλικίας και υπάρχουν νέα παιδιά που πρέπει να πατούν γερά στα πόδια τους. Αυτό το κάνω κι εγώ και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό, καθώς στόχος μου είναι να βελτιωθώ μαζί με αυτά τα παιδιά».

Για τον στόχο της ομάδας: «Να βελτιωνόμαστε συνεχώς, να δουλεύουμε σκληρά και να γίνεται η ομάδα καλύτερη παιχνίδι με το παιχνίδι και κανένας άλλος».

Για την ετοιμότητά του: «Βρίσκομαι στο 50-60% της ετοιμότητάς μου, δεν μπορώ να πω πόσα γκολ θα βάλω, αυτό που θέλω είναι να βελτιώνομαι. Θέλω να βοηθάω και σε άλλους τομείς».Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ