Πρίγιοβιτς: Είμαστε χαρούμενοι – Παίζουμε για την νίκη σε κάθε ματς

Για την άνετη επικράτηση του ΠΑΟΚ στην έδρα της Μπάτε Μπορίσοφ (1-4) μίλησε ο επιθετικός του «Δικεφάλου» Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος τόνισε πως το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε στα πρώτα τέρματα των ασπρόμαυρων.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στο Cosmote Sport:

«Είμαστε χαρούμενοι, ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, είχαμε την τύχη να σκοράρουμε στις πρώτες ευκαιρίες και ουσιαστικά κάπου εκεί τελείωσε και το παιχνίδι. Είχαμε πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο μέρος χάσαμε λίγο την συγκέντρωση μας, υπήρχαν κάποιες στιγμές που σαν να πανικοβληθήκαμε μετά το γκολ της Μπάτε, αλλά αυτά είναι για τα αποδυτήρια, να τα δούμε και να τα διορθώσουμε»

Και πρόσθεσε πως: «Είμαι ικανοποιημένος, σε κάθε παιχνίδι υπάρχουν στοιχεία που πρέπει να διορθώσουμε, στο πρώτο ημίχρονο είχαμε το στυλ που θέλαμε, στο δεύτερο μείναμε λίγο πίσω και δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να κάνει κάποιες ευκαιρίες, θα πρέπει να το διορθώσουμε αυτό. Αν ήταν στο χέρι μας, θα θέλαμε να έχουμε σήμερα έξι βαθμούς, σε κάθε παιχνίδι θέλουμε τη νίκη, είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα».Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ