Τα πλάνα του Ουζουνίδη για την Μπενφίκα

Η ΑΕΚ υποδέχεται το βράδυ της Τρίτης την Μπενφίκα στο ΟΑΚΑ και ο Μαρίνος Ουζουνίδης δείχνει να έχει καταλήξει στα πλάνα του, που περιλαμβάνουν αλλαγές στην άμυνα και μια μετατόπιση του Τάσου Μπακασέτα, που επιστρέφει μετά την τιμωρία των δύο αγωνιστικών στα ευρωπαϊκά του ματς.

Μπροστά από τον Μπάρκα, ο Οικονόμου θα είναι δεδομένα στην 11άδα και ένας εκ των Λαμπρόπουλου ή Τσιγκρίνσκι δίπλα του. Όλα δείχνουν ότι ο Ουζουνίδης θα στηρίξει τον Ελληνα στόπερ και θα τον έχει βασικό, όπως και στα 9 από τα 10 επίσημα ματς της σεζόν.

Στα άκρα ο Χουλτ είναι μόνος του, αφού ανεξάρτητα από τον τραυματισμό του Λόπες, ο Πορτογάλος χρωστά τρεις ακόμα αγωνιστικές τιμωρίας στην Ευρώπη.

Δεξιά ο Μπακάκης πήρε ανάσες μην παίζοντας στο Ηράκλειο και επιστρέφει.

Στον άξονα ο Σιμόες και ο Γαλανόπουλος είναι το δίδυμο. Και θα έχουν μπόλικη δουλειά να κάνουν με τα δημιουργικά χαφ της Μπενφίκα.

Δίπλα τους στα άκρα, θα είναι αριστερά ο Μάνταλος. Δεξιά ο Γκάλο μετά την καλή του εμφάνιση στην Κρήτη, θα πάρει το χρίσιμα για να παίξει μπροστά από τον Μπακάκη.

Με τον Γκάλο δεξιά ο Μπακασέτας πάει πίσω από τον μοναδικό διαθέσιμο φορ, τον Πόνσε. Ο Μπακασέτας βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και πίσω από τον επιθετικό βρίσκει περισσότερους χώρους για να γίνει απειλητικός.

Αν προτιμηθεί να παραμείνει ο Μπακασέτας δεξιά, τότε ο Κλωναρίδης θα είναι πίσω από τον Πόνσε.

Σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ πάει με πλάνο για να κρατήσει γερά στην άμυνα της στην πίεση που θα δεχθεί. Αλλά θέλει και η ίδια να δημιουργήσει προβλήματα, διότι είναι το πρώτο ματς μπροστά στο κοινό της στον όμιλο του Champions League και άπαντες θεωρούν ότι αν θέλουν να πετύχουν κάτι καλό στον όμιλο, αύριο βράδυ πρέπει να έχουν βαθμό ή βαθμούς στο ενεργητικό τους.Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ