Η Σεβίλλη «σάρωσε» με τρία γκολ την Ρεάλ – ΒΙΝΤΕΟ

Τελευταία φορά που η Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε να χάνει με τρία γκολ στο ημίχρονο ενός αγώνα στο πλαίσιο του ισπανικού πρωταθλήματος ήταν Νοέμβρης του 2003. Αντίπαλος ήταν και πάλι η Σεβίλλη.

Οι Μαδριλένοι ήταν αήττητοι από τις 15 Αυγούστου και τον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup. Οι Σεβιγιάνοι όμως έδειξαν μεγάλη αποφασιστικότητα και ανάγκασαν τη Βασίλισσα να προσκυνήσει τους Ανδαλουσιανούς που επικράτησαν τελικώς με το εμφατικό 3-0, με όλα τα γκολ από ημίχρονο!

Στο 17′ η Σεβίλλη άνοιξε το σκορ μετά από τέλεια αντεπίθεση και τον Αντρέ Σίλβα να νικάει με κοντινό πλασέ τον Κουρτουά για το 1-0 της ομάδας του. Πέντε λεπτά αργότερα, η άμυνα της Ρεάλ βρέθηκε και πάλι σε λήθαργο, με τον Αντρέ Σίλβα να παίρνει το ριμπάουντ από την απόκρουση του Κουρτουά στο σουτ του Νάβας και να κάνει το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Οι Μαδριλένοι ήταν απλά παρόντες στον αγωνιστικό χώρο. Έδειχναν να περιμένουν πότε θα χτυπήσει ξανά η Σεβίλλη, η οποία στο 39′ το έκανε με τον Μπεν Γεντέρ να διαμορφώνει το 3-0 με προβολή.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 54′ ο Μόντριτς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με υπέροχο πλασέ όμως ο ρέφερι συμβουλεύτηκε το VAR και ακύρωσε το γκολ του Κροάτη για οφσάιντ.

Στην επόμενη φάση η Σεβίλλη λίγο έλειψε να δώσει έκταση θριάμβου στη νίκη της με τον Κουρτουά να φωνάζει παρών στο σουτ του Σαράμπια.

Ο Μπέιλ προσπάθησε να ξαναβάλει την ομάδα του στο ματς, όμως οι προσπάθειές του δεν κατέληξαν στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Από το 79′ οι Μερένχες αγωνίστηκαν με αριθμητικό μειονέκτημα μετά τον τραυματισμό του Μαρσέλο (ο Λοπετέγκι είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές του).

Με λιγότερο από δέκα λεπτά να απομένουν αυτή που απείλησε ήταν και πάλι η Σεβίλλη, με τον Βάσκεθ να χάνει τεράστια ευκαιρία μπροστά σε κενή εστία.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ