Με ξένο διαιτητή και το Άρης-ΠΑΟΚ την 7η αγωνιστική

Η ΚΕΔ έχει αποφασίσει να πορευθεί με ξένους διαιτητές στα ντέρμπι του πρωταθλήματος, κάτι που ήδη έχουμε δει με τον ορισμό του Γκεστράνιους στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

Πρόσφατα ωστόσο είχε ζητήσει και ο Άρης από την πλευρά του να μπει ξένος διαιτητής στα ντέρμπι που πρόκειται να δώσει. Και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό πράγματι θα συμβεί στο επερχόμενο clasico της Θεσσαλονίκης για την 7η αγωνιστική.

Γιατί δεν συνέβη αυτό και στο αυριανό ματς Κυπέλλου των δύο ομάδων; Πολύ απλά γιατί το παιχνίδι της Τούμπας θεωρείται πως είναι απλά ένα ντέρμπι γοήτρου. Στην ΚΕΔ εξάλλου γνωρίζουν ότι δεν διακυβεύονται πολλά πράγματα από τη στιγμή που οι δύο ομάδες είναι τα ακλόνητα φαβορί για να περάσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Επειδή όμως στο πρωτάθλημα διακυβεύονται πολλά παραπάνω πράγματα, μιλάμε εξάλλου για ένα ντέρμπι τοπικού χαρακτήρα, γι’ αυτόν τον λόγο θα είναι ξένος ο διαιτητής στο ματς του “Κλ.Βικελίδης” στις 20 Οκτωβρίου.

Εξυπακούεται βέβαια ότι νωρίτερα (6η αγωνιστική) θα έχει οριστεί ξένος ρέφερι και στο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακού. Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ