ΟΠΑΠ και ΠΑΕ ΑΕΚ μαζί για την περίοδο 2018-2019

Ο ΟΠΑΠ και η ΠΑΕ ΑΕΚ παρουσίασαν, την Tετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018, την ανανέωση της χορηγικής τους συνεργασίας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Μέγας Χορηγός της ΠΑΕ ΑΕΚ θα είναι το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ και το νέο λογότυπο του παιχνιδιού θα προβάλλεται για τέταρτη συνεχή χρονιά στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας.

Η χορηγική συνεργασία του ΟΠΑΠ, του κορυφαίου ομίλου στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα, και της ΠΑΕ ΑΕΚ συνεχίζεται δυναμικά. Μετά την κατάκτηση του περυσινού πρωταθλήματος της Super League, η εφετινή αγωνιστική περίοδος σηματοδοτείται από την επιστροφή της ΑΕΚ στο Champions League μετά από δώδεκα χρόνια. Με σύμμαχο τον ΟΠΑΠ, η πρωταθλήτρια της Super League ξεκινά με αισιοδοξία τις προσπάθειές της για επιτυχημένη πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Ντάμιαν Κόουπ, μιλώντας στην παρουσίαση που έγινε στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, δήλωσε: «Η συνεργασία μας με την ιστορικό σύλλογο της ΑΕΚ έχει σηματοδοτηθεί από σημαντικές αθλητικές επιτυχίες. Η εφετινή χρονιά είναι ακόμα πιο ξεχωριστή, καθώς η ΑΕΚ είναι η πρωταθλήτρια της Super League και μόνη εκπρόσωπος της Ελλάδας στο UEFA Champions League, την κορυφαία διασυλλογική ευρωπαϊκή διοργάνωση. Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για μια ιστορική περίοδο για το σύλλογο. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που αυτή συμπίπτει με την επέτειο 60 χρόνων του ΟΠΑΠ. Για όλους εμάς στον ΟΠΑΠ, πρόκειται για ένα σημαντικό ορόσημο, καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να τιμήσουμε την κληρονομιά και τις βαθιές μας ρίζες στην ελληνική κοινωνία και, ταυτόχρονα, να επικεντρωθούμε σε σχέδια και πρωτοβουλίες που θα διαμορφώσουν το μέλλον της εταιρείας μας και θα ενισχύσουν περαιτέρω τη δέσμευσή μας για παροχή έμπρακτης υποστήριξης στις κοινότητες, την οικονομία και τον αθλητισμό. Όσον αφορά στον ελληνικό αθλητισμό, ο ΟΠΑΠ συνεισφέρει σημαντικά στην ανάπτυξή του».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος και Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕK, Μηνάς Λυσάνδρου, τόνισε: «Ο ΟΠΑΠ είναι μία εταιρεία συνδεδεμένη με την ελληνική κοινωνία και υποστηρίζει σημαντικά τον αθλητισμό σε όλα τα επίπεδα. Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε θερμά που βρίσκεται πάντα δίπλα μας και μας δίνει τη δύναμη να επιτύχουμε τους στόχους μας. Η επιστροφή μας στην κορυφή και η επιτυχημένη μας πορεία στην Ευρώπη δείχνουν ότι η ΑΕΚ επέστρεψε εκεί που της αρμόζει. Στοιχείο το οποίο επιβεβαιώνεται και από την επιστροφή μας στο Champions League. Όλα αυτά δεν θα μπορούσαμε χωρίς τον βασικό μας χορηγό, τον ΟΠΑΠ. Η ΑΕΚ είναι κάτι μεγαλύτερο από μια ομάδα και ο ΟΠΑΠ κάτι μεγαλύτερο από μια εταιρία. Ελπίζω του χρόνου να πάμε ένα βήμα πιο μπροστά».

Ο προπονητής της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μαρίνος Ουζουνίδης, υπογράμμισε: «Είναι μεγάλη χαρά για εμάς στην προσπάθειά μας για διακρίσεις στην Ελλάδα και στην Ευρώπη να έχουμε μία τόσο καλή συνεργασία. Ευχαριστούμε πολύ τον ΟΠΑΠ για την υποστήριξή του και ελπίζουμε ότι το μέλλον επιφυλάσσει μεγαλύτερες επιτυχίες».

Ο ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΑΕΚ, Αντρέ Σιμόες, επεσήμανε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ΟΠΑΠ που μας στηρίζει και μας συνοδεύει στις προσπάθειές μας στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο Champions League.Ελπίζουμε η συνεργασία μας να διαρκέσει στο βάθος του χρόνου».

Εικόνες από την παρουσίαση της συνεργασίας του ΟΠΑΠ με την ΑΕΚ

(από αριστερά προς τα δεξιά, πάνω σειρά): Νίκος Λυμπερόπουλος – Τεχνικός Διευθυντής ΠΑΕ ΑΕΚ, Πετρ Ματεγιόφσκι – Chief Customer Officer ΟΠΑΠ, Μηνάς Λυσάνδρου – Α’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΠΑΕ ΑΕΚ, Καμίλ Ζίγκλερ – Εκτελεστικός Πρόεδρος ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου – Επικεφαλής Εταιρικών και Ρυθμιστικών Υποθέσεων ΟΠΑΠ, Μαρίνος Ουζουνίδης – Προπονητής ΠΑΕ ΑΕΚ, Ντάμιαν Κόουπ – Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Σπύρος Φωκάς – Α’ Αντιπρόεδρος ΟΠΑΠ, (κάτω σειρά): Αντρέ Σιμόες, Κωνσταντίνος Γαλανόπουλος, Παναγιώτης Τσιντώτας και Βίκτωρας Κλωναρίδης – παίκτες ΠΑΕ ΑΕΚ

(από αριστερά προς τα δεξιά): Αντρέ Σιμόες – παίκτης ΠΑΕ ΑΕΚ, Πετρ Ματεγιόφσκι – Chief Customer Officer ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου – Επικεφαλής Εταιρικών και Ρυθμιστικών Υποθέσεων ΟΠΑΠ, Ντάμιαν Κόουπ – Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Παναγιώτης Τσιντώτας – Παίκτης ΠΑΕ ΑΕΚ, Βίκτωρας Κλωναρίδης – Παίκτης ΠΑΕ ΑΕΚ, Καμίλ Ζίγκλερ – Εκτελεστικός Πρόεδρος ΟΠΑΠ, Σπύρος Φωκάς – Α’ Ανττιπρόεδρος ΟΠΑΠ

(από αριστερά προς τα δεξιά): Μαρίνος Ουζουνίδης – Προπονητής ΠΑΕ ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου – Α’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΠΑΕ ΑΕΚ, Ντάμιαν Κόουπ – Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Αντρέ Σιμόες – παίκτης ΠΑΕ ΑΕΚ

(από αριστερά προς τα δεξιά): Μαρίνος Ουζουνίδης – Προπονητής ΠΑΕ ΑΕΚ, Ντάμιαν Κόουπ – Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Μηνάς Λυσάνδρου – Α’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΠΑΕ ΑΕΚ, Αντρέ Σιμόες – παίκτης ΠΑΕ ΑΕΚ

Μηνάς Λυσάνδρου – Α’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΠΑΕ ΑΕΚ, Ντάμιαν Κόουπ – Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ

Ντάμιαν Κόουπ – Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ

(από αριστερά προς τα δεξιά): Μαρίνος Ουζουνίδης – Προπονητής ΠΑΕ ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου – Α’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΠΑΕ ΑΕΚ, Ντάμιαν Κόουπ – Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Αντρέ Σιμόες – παίκτης ΠΑΕ ΑΕΚ

Εταιρικό προφίλ

Ο Όμιλος ΟΠΑΠ έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του.

Ο ΟΠΑΠ ιδρύθηκε το 1958, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή του το 2013 από τον Όμιλο Emma Delta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο.

Το χαρτοφυλάκιο του ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια: ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3 συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στον ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ