Μαρινάκης για Τουρέ: Δεν έχω καμία αμφιβολία

Η ιστοσελίδα «insideworldfootball.com» σε δημοσίευμά της έχει τίτλο «Έλληνας θεός: ο Γιάγια Τουρέ έκανε θριαμβευτική επιστροφή στον Ολυμπιακό» και στέκεται στην απίστευτη υποδοχή του 35χρονου χαφ από τρεις χιλιάδες οπαδούς στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ φιλοξενεί και αποκλειστικές δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού αναφέρθηκε για πρώτη φορά στη μεγάλη κίνηση ενίσχυσης, εκφράζοντας τη σιγουριά του πως ο Γιάγια Τουρέ θα είναι ένας θαυμάσιος ηγέτης για τους «ερυθρόλευκους».

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μαρινάκης τόνισε: «Όταν συνειδητοποίησα ότι για τον Γιάγια η ιδέα, του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, ήταν σαν να επιστρέφει στο σπίτι, η μόνη επιλογή για μένα ήταν να εκπληρώσω τις ανάγκες του και να διασφαλίσω ότι ένα όνειρο θα γίνει πραγματικότητα για τους υποστηρικτές μας και για τον Γιάγια. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα είναι ένας θαυμάσιος ηγέτης τόσο στο γήπεδο όσο και στο γήπεδο για τον Ολυμπιακό».

Παράλληλα, η ιστοσελίδα έκανε εκτενές αφιέρωμα στη σπουδαία μεταγραφική επιτυχία του Ολυμπιακού, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων: «Μπορεί ο Γιάγια να είναι ένας θρύλος του ποδοσφαίρου, αλλά για τους οπαδούς του Ολυμπιακού έχει ανέβει πιο ψηλά και κατατάσσεται στην κατηγορία των Αθανάτων».

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ