Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Κρκιτς

Σε αναζήτηση ενός εξτρέμ που θα προέρχεται από το… πάνω ράφι βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από την Αγγλία, οι «Πειραιώτες» τις τελευταίες ώρες χτύπησαν την πόρτα της Στόουκ και για μία ακόμα φορά ρώτησαν για τον Μπόγιαν Κρκιτς.

Η περίπτωση του Ισπανού μεσοεπιθετικού αρέσει πολύ στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, που και στο παρελθόν φέρονταν να είχαν κάνει κρούσεις για την απόκτησή του. Επίσης, φέτος το όνομά του ακούστηκε και για την ΑΕΚ.

Είναι ένας εξτρέμ που έχει μάθει τα μυστικά του ποδοσφαίρου στην Ακαδημία της Μπαρτσελόνα κι έχει παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα.

Ο Ολυμπιακός, όπως αναφέρουν οι Άγγλοι, ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 28χρονου εξτρέμ (σήμερα έχει γενέθλια, 28/08/1990), ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Στόουκ μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Οι Βρετανοί, μάλιστα, αναφέρουν ότι οι δύο ομάδες έχουν κάνει ήδη μια πρώτη κουβέντα για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό και θεωρούν δεδομένο το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων».

Ο Κρκιτς βρίσκεται στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία και αναμφίβολα πρόκειται για μία πολύ ελκυστική περίπτωση. Ο Ιβηρας άσος μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση και στα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, ενώ χάρη στη σπουδαία τεχνική του κατάρτιση έχει την ικανότητα να παίξει και ως δεύτερος επιθετικός προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στους προπονητές του.

Την περσινή σεζόν ο Κρκιτς αγωνίστηκε ως δανεικός στην Αλαβές, έχοντας 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και 1 γκολ, ενώ φέτος έχει παίξει ήδη σε 3 ματς της Τσάμπιονσιπ με τα χρώματα της Στόουκ.

Στην πλούσια καριέρα του εκτός από τον Ισπανία, όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Μπαρτσελόνα, έχει αγωνιστεί επίσης σε Ρόμα, Μίλαν, Άγιαξ και Μάιντς.

Συνολικά στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 352 παιχνίδια, έχοντας 74 γκολ και 31 ασίστ.Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ