Σκάνδαλο με γνωστό αθλητή – Τον έπιασε στα πράσα η γυναίκα του – ΒΙΝΤΕΟ

Μόνος κι… έρημος ζει πλέον ο γνωστός αθλητής αφού η γυναίκα του τον εγκατέλειψε μόλις έμαθε τα παραστρατήματα του με εντυπωσιακή PR.

Πρόκειται για τον άσο του ράγκμπι, Μπεν Φόντεν, ο οποίος απάτησε τη γυναίκα του, Ούνα Χίλι, μετά από ένα πάρτι με πολύ αλκοόλ με την 26χρονη Μπέκι Μίλνε. Τα νέα έφτασαν αμέσως στα αυτιά της τραγουδίστριας των Saturdays και του έδωσε τα παπούτσια στα χέρι.

Μια πηγή από το φιλικό περιβάλλον της Μπέκι αναφέρει στη Sun: «Μια μέρα είχαν πάει σε ένα πάρτι που είχαν μεθύσει με φίλους και συμπαίκτες του Μπεν και αυτή κατέληξε να είναι μαζί του μέχρι τις 4 σε ένα «τρελό παιχνίδι». Η Μπέκι το είπε σε έναν φίλο της, ο οποίος υποσχέθηκε να μην πει τίποτα, όμως τα νέα ταξίδεψαν και η Ούνα το έμαθε», καταλήγει.

O Μπεν και η Ούνα παντρεύτηκαν το 2012 και απέκτησαν 2 παιδιά. Σχεδίαζαν να φύγουν μαζί για την Αμερική, όπου θα έπαιζε αυτός σε μια ομάδα της Νέας Υόρκης αφού το συμβόλαιο του με την αγγλική Νόρθαμπτον τελείωσε. Σύμφωνα όμως με το ίδιο δημοσίευμα η Ούνα έβαλε τέλος στον γάμο της όταν έμαθε για την απιστία.

«Ο Μπεν κι εγώ είμαστε χρόνια φίλοι. Ξέρω τι συμβαίνει και την κατάσταση που επικρατεί. Ξέρω όπως ξέρετε ότι η Ούνα ετοιμάζει μια ανακοίνωση και έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για το διαζύγιο αλλά δεν πρόκειται να πω κάτι άλλο», τόνισε στη Sun η πέτρα του σκανδάλου.

Πηγή: gossip-tv.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ