Με τον κορυφαίο χρόνο στα ημιτελικά ο Γκολομέεβ, προκρίθηκε και η Ντουντουνάκη

Έτοιμος για μεγάλα πράγματα έδειξε να είναι ο Κριστιάν Γκολομέεβ στα προκριματικά των 50μ. ελεύθερο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο σπουδαίος κολυμβητής έκανε μεγάλη κούρσα και προκρίθηκε στα ημιτελικά με την κορυφαία επίδοση (21.68), ενώ ίδιο χρόνο πέτυχε και ο Βρετανός Μπένζαμιν Πράουντ.

Σε λίγες ώρες θα πέσει ξανά στην πισίνα για τα ημιτελικά του αγωνίσματος που είναι προγραμματισμένα για τις 7:04 το απόγευμα.

Το εισιτήριο για τα ημιτελικά στα 50μ. πεταλούδας πήρε και η Άννα Ντουντουνάκη, η οποία τερμάτισε σε 26.53 και προκρίθηκε με την 14η καλύτερη επίδοση. Σήμερα θα διεξαχθεί και ο δικός της ημιτελικός και συγκεκριμένα, στις 7:10 το απόγευμα.

Από εκεί και πέρα, με πολύ καλό χρόνο προκρίθηκε στα ημιτελικά των 100μ. μετ’ εμποδίων η Ελισάβετ Πεσιρίδου, η οποία ξεκίνησε την προσπάθειά της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του Βερολίνου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τερμάτισε δεύτερη στη δεύτερη προκριματική σειρά με χρόνο 13.10μ που την κατέταξε στην 5η θέση και πέρασε με αξιώσεις στα ημιτελικά, παρά τα προβλήματα τραυματισμών, τα οποία την ταλαιπώρησαν στη διάρκεια της σεζόν.

Ο ημιτελικός είναι προγραμματισμένο για αύριο Πέμπτη στις 8:30 το βράδυ.

Αναλυτικά η πρώτη πεντάδα:

1. Εντάμα (Γαλλία) 12.88

2. Κόλετζεκ (Πολωνία) 12.96

3. Λομπ (Γερμανία) 13.03

4. Σκροτ (Αυστρία) 13.06

5. Πεσιρίδου (Ελλάδα) 13.10Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ