Συμφωνία Μίλαν – Γιουβέντους για Ιγκουαΐν

Η παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Τορίνο φαίνεται πως κάνει τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν περιττό στην Γιουβέντους, που προσπαθεί να… ξεφορτωθεί τον Αργεντινό επιθετικό.

Η ομάδα που κινείται πιο έντονα για την απόκτηση του Ιγκουαϊν είναι η Μίλαν και το μεσημέρι υπήρξε δίωρη συνάντηση των Μιλανέζων με την διοίκηση της «Μεγάλης Κυρίας» προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή που θα στείλει τον «Πιπίτα» στο Μιλάνο.

Μεταξύ των δύο συλλόγων φαίνεται πως υπάρχει συμφωνία. Η Μίλαν θα δώσει φέτος 20 εκατομμύρια ευρώ για τον δανεισμό του Αργεντινού φορ και άλλα 35 εκατομμύρια ευρώ του χρόνου, όπως προστάζει η υποχρεωτική οψιόν αγοράς που μπήκε ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Το μόνο που μένει είναι να πειστεί και η πλευρά του Ιγκουαΐν, η οποία προς το παρόν φαίνεται να… κλωτσάει, αφού ο Αργεντινός δεν θέλει τη λύση του δανεισμού και προτιμάει μία κανονική μεταγραφή από αυτό το καλοκαίρι.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής των «ροσονέρι» Λεονάρντο θα έχει νέο ραντεβού με τους εκπροσώπους του παίκτη και αν τελικά αυτοί πειστούν τότε το μεγάλο deal θα πάρει σάρκα και οστά..Πηγή ρεπορτάζ: Filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ