Περέιρα: Είμαστε έτοιμοι για το VAR- Ήταν εξαίρεση οι ξένοι διαιτητές

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Βίτορ Μέλο Περέιρα υποστήριξε πως ο ορισμός ξένων διαιτητών στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ήταν μια εξαίρεση, ενώ τόνισε πως περιμένει το πράσινο φως για τη χρήση του VAR στα ελληνικά γήπεδα!

«Πρέπει να γίνει ο διαγωνισμός. Από πλευράς διαιτησίας είμαστε έτοιμοι σε θεωρία και πράξη και περιμένουμε το πράσινο φως», ήταν η απάντηση του Περέιρα σε τηλεοπτικό σταθμό για το VAR, ενώ αναφερόμενος στο αν θα έχουμε ξανά ξένους διαιτητές στα μεγάλα ματς, τόνισε:

«Ήταν μια εξαίρεση, γιατί θέλαμε ένα πιο υψηλό επίπεδο και χωρίς πολλά λάθη και θέλουμε να δούμε πώς θα λειτουργήσει. Ψάχνουμε λύσεις για να δοθεί και στους Έλληνες διαιτητές να συμμετέχουν σε υψηλότερο επίπεδο και να έχουν κίνητρο».

Όσον αφορά τις συνθήκες που επικρατούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Περέιρα είπε: «Είναι δύσκολο το περιβάλλον στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ελπίζω σύντομα θα υπάρχει μεγαλύτερη συνεργασία μεταξύ των μεγάλων ομάδων και να μπορούν οι οικογένειες να πάνε στο γήπεδο, να έρχονται περισσότεροι στα γήπεδα. Έτσι θα έρθουν και περισσότερα έσοδα».Πηγή: filathlos.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ