Ακύρωσε μεταγραφή λόγω… αλβανικού αετού η ΑΕΛ

Τη μεταγραφή του Ιντρίζ Μπάτχα ακύρωσε η ΑΕΛ παρά το γεγονός ότι οι δύο πλευρές βρέθηκαν πολύ κοντά σε συμφωνία.

Συγκεκριμένα, η θεσσαλική ΠΑΕ με ανακοίνωσή της στην οποία περιλαμβάνονται και μηνύματα μέσω «whatsapp» από τον τεχνικό διευθυντή, Βασίλη Βάνη, τονίζει ότι μεγάλο ρόλο σε αυτή την αλλαγή δεδομένων έπαιξε μια φωτογραφία του παίκτη που πανηγύρισε με αλβανικό αετό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Η ΑΕΛ δημοσιοποιεί τους λόγους για τους οποίους δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του αλβανού ποδοσφαιριστή Idriz Batha παρά το γεγονός ότι ο Ρουμάνος μάνατζερ του παίκτη απείλησε με προσφυγή στη FIFA εάν δεν ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Δημοσιοποιούμε το γραπτό μύνημα του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Βασίλη Βάνη προς τον ρουμάνο μάνατζερ του παίκτη».

Το μήνυμα που έστειλε ο αθλητικός διευθυντής της ΑΕΛ στο whatsapp προς τον μάνατζερ του παίκτη:

«Ο πιο σημαντικός λόγος που ακυρώνουμε την μεταγραφή είναι πως είδαμε μια φωτογραφία του παίκτη στο ίντερνετ που κάνει το σύμβολο της μεγάλης Αλβανίας και αυτό γιατί έχουμε πολλούς Σέρβους στην ομάδα μας κι επίσης η μεγάλη Αλβανία έχει μέσα της περιοχές από την Ελλάδα και οι φίλαθλοι θ’ απογοητευτούν. Θα στο εξηγήσω στο τηλέφωνο και πρέπει να το γράψεις κι εσύ. Δεν θέλω να δημοσιοποιήσω το μήνυμα γιατί σε σέβομαι. Βασίλης Βάνης, αθλητικός διευθυντής της ΑΕΛ».

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ