Διαφορά με Παπανικολάου – Η πρόταση του Ολυμπιακού και η άρνηση του παίκτη

Το προγραμματισμένο ραντεβού μεταξύ του ατζέντη του Κώστα Παπανικολάου και του Ολυμπιακού έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τρίτης, αλλά δεν είχε την επιθυμητή εξέλιξη. Έγινε μια συζήτηση για το οικονομικό ζήτημα, οι δύο πλευρές αποδείχτηκε πως είχαν διαφορά που δεν γινόταν να «γεφυρωθεί» και έτσι η συνάντηση ολοκληρώθηκε άδοξα.

Είναι δεδομένο, όμως, πως οι δύο πλευρές θα τα πουν ξανά σύντομα και θα καθίσουν εκ νέου στο τραπέζι, αφού παρά την διαφορά στο οικονομικό στην πρώτη τους συνάντηση, υπάρχει αμοιβαία θέληση να τα βρουν.

Ο Ολυμπιακός πρότεινε στον Κώστα Παπανικολάου συμβόλαιο τριών ετών (2+1) με αποδοχές 800, 850 και 900 χιλιάδες ευρώ την τρίτη σεζόν που δεν είναι εγγυημένη.

Η πλευρά του παίκτη αρνήθηκε την πρώτη προσφορά του συλλόγου και η κουβέντα για τα χρήματα σταμάτησε εκεί.

Υπενθυμίζουμε, πως φέτος ο «Παπ» αμειβόταν με 600 χιλιάδες ευρώ ετησίως και από τη στιγμή που είναι στην καλύτερη ηλικία της καριέρας του (28 χρονών) αξιώνει περίπου ένα εκατομμύριο τον χρόνο.

Απομένει να δούμε αν μπορεί να αλλάξει η κατάσταση που δημιουργήθηκε. Φαίνεται, πως για να συμβεί αυτό, πρέπει να έχουμε αμοιβαίες υπαναχωρήσεις. Ο Ολυμπιακός έχει ψηλά στον σχεδιασμό του τον “Παπ”, ο παίκτης θέλει να μείνει στην ομάδα στην οποία αγωνίζεται τόσα χρόνια και ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει μιλήσει στον 28χρονο διεθνή φόργουορντ για τον ρόλο του. Προς το παρόν, το οικονομικό αποδεικνύεται το “αγκάθι” στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Ο Παπανικολάου που είναι ελεύθερος, έχει κάποιες συζητήσεις με ομάδες του ΝΒΑ και είναι δεδομένο πως υπάρχουν και 1-2 σύλλογοι από την Ευρωλίγκα που ενδιαφέρονται για εκείνον και περιμένουν να δουν πως θα εξελιχθεί η διαπραγμάτευση με τον Ολυμπιακό, ώστε αν δεν μείνει στους κόκκινους, να κινηθούν για την απόκτησή του.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ