Θρήνος στην οικογένεια του Άρη: «Έφυγε» ο Βασίλης Βουρτζούμης

Ο επί σειρά ετών μάνατζερ των «κίτρινων», Βασίλης Βουρτζούμης, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 51 ετών. Ο αδερφός του βετεράνου παίκτη των Θεσσαλονικέων, Βαγγέλη, έδινε «μάχη» με τον καρκίνο αρκετό καιρό, αλλά δεν τα κατάφερε.

Η περιπέτειά του είχε συγκλονίσει όσους το ήξεραν. Χαρακτηριστική ήταν η αφιέρωση του Δημήτρη Πρίφτη, μετά από παιχνίδι με την ΑΕΚ τον Ιανουάριο του 2017, όπου είχε δηλώσει «Θέλω να αφιερώσω τη νίκη και στο Βασίλη Βουρτζούμη που μας λείπει πάρα πολύ και θέλουμε να γυρίσει κοντά μας», ενώ πριν λίγο καιρό έγινε γνωστό πως είχε ζητήσει η πρώτη δόση από τα οφειλούμενα της ΚΑΕ να πάει στο λογαριασμό του καλού του φίλου και συνεργάτη του.

ΚΑΕ ΑΡΗΣ: Θα ζεις για πάντα στις καρδιές μας

Η οικογένεια του ΑΡΗ θρηνεί την απώλεια του Βασίλη Βουρτζούμη, ενός ανθρώπου που υπηρέτησε την ομάδα μας για περισσότερα από 20 χρόνια. Η είδηση του θανάτου του επί σειρά ετών μάνατζερ της ομάδας μας, βύθισε σε πένθος ολόκληρο το ελληνικό μπάσκετ. Για περίπου δυο χρόνια έδωσε σκληρή μάχη με την επάρατη νόσο, όμως δεν άντεξε και σήμερα «έφυγε» από τη ζωή. Όλοι θα τον θυμόμαστε για τον εξαιρετικό του χαρακτήρα, την προσφορά του και την αγάπη του για τον ΑΡΗ.

Βασίλη Βουρτζούμη θα ζεις για πάντα μέσα στις καρδιές μας.ΠΑΕ Άρης για Βουρτζούμη: Ο σύλλογος έχασε ένα από τα καλύτερα παιδιά του

“Από σήμερα η οικογένεια του ΑΡΗ είναι πιο φτωχή, καθώς έχασε ένα από τα καλύτερα παιδιά της.

Ο Βασίλης Βουρτζούμης, ένας άνθρωπος που υπηρέτησε το Σύλλογο και το τμήμα του μπάσκετ τις δύο τελευταίες δεκαετίες, δεν βρίσκεται πλέον κοντά μας, σκορπώντας θλίψη σε όλους μας.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Βασίλη Βουρτζούμη, καλό ταξίδι… Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ…”Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ