Σφοδρή επίθεση του μάνατζερ του Τουρέ στον Γκουαρντιόλα: Χειρότερος από σκυλί, θα πέσει πάνω του αφρικανική κατάρα

Ο διάσημος Ουκρανός ατζέντης Ντιμίτρι Σέλουκ πήρε την σκυτάλη από τον πελάτη του, Γιάγια Τουρέ, και εξαπέλυσε τρομερή επίθεση κατά του Πεπ Γκουαρντιόλα.

«Τι έχει καταφέρει στην καριέρα του ο Γκουαρντιόλα; Αν βάλεις την γιαγιά μου να προπονήσει την Μπάγερν Μονάχου θα πάρει το πρωτάθλημα. Ο τρόπος που τελείωσε την καριέρα του Γιάγια στην Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι λάθος, αλλά έγκλημα. Όμως ο Τουρέ είναι ακόμα γεμάτος ενέργεια και θα αποδείξει την αξία του, σκοπεύει να παίξει στην Αγγλία την επόμενη σεζόν και φοράει το νούμερο «42» στη φανέλα του γιατί τότε θα σταματήσει το ποδόσφαιρο!

Ο Γκουαρντιόλα έχει στρέψει εναντίον του ολόκληρη την Αφρική, θα πέσει πάνω του η κατάρα της ηπείρου και θα είναι χειρότερη από εκείνη του Μπέλα Γκούτμαν στην Μπενφίκα, όσα λεφτά και αν έχει στη διάθεσή του. Είναι χειρότερος από σκυλί, το σκυλί είναι ένα συμπαθητικό, φιλικό προς τον άνθρωπο πλάσμα, αν οι ιδιοκτήτες της Σίτι νομίζουν ότι τους αγαπάει πραγματικά είναι γελασμένοι, ήρθε στον σύλλογο απλώς για να βγάλει εκατομμύρια από αυτούς», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ντιμίτρι Σέλουκ, μιλώντας σε ιστοσελίδα της Ρωσίας.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ