Εκτός Ρολάν Γκαρός ο Κύργιος

Απέσυρε τη συμμετοχή του από το Ρολάν Γκαρός ο Νικ Κύργιος. Ο 23χρονος Ελληνοαυστραλός τενίστας, νο 23 στον κόσμο, έκανε γνωστό πως αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον αγκώνα κι έτσι δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

«Δυστυχώς πρέπει να αποσυρθώ από το Ρολάν Γκαρός. Συζήτησα αρκετά με το τεχνικό επιτελείο μου και με ειδικούς γιατρούς και κρίναμε πως είναι μεγάλο ρίσκο το να αγωνιστώ σε τουρνουά στο χώμα και σε αγώνα που πιθανώς θα κριθεί στα πέντε σετ. Δεν έχω παίξει κανένα μονό ματς τους τελευταίους δυο μήνες και θα ήταν αρκετά δύσκολο για εμένα να αγωνιστώ στο χώμα», έγραψε στην προσωπική σελίδα του στο twitter και συνέχισε:

«Εργάστηκα πολύ σκληρά για να είμαι έτοιμος να παίξω στο γαλλικό όπεν και το ήθελα πολύ, γιατί είναι ένα ξεχωριστό τουρνουά για μένα, αλλά πραγματικά δεν έχω τα χρονικά περιθώρια. Το πρόβλημα στον αγκώνα με πηγαίνει πίσω και με την σεζόν στο γρασίδι να βρίσκεται προ των πυλών, δεν θέλω να ρισκάρω την συμμετοχή μου εκεί, αγωνιζόμενος τώρα στο χώμα. Τα καλά νέα είναι ότι δεν πονάω πια, δουλεύω σκληρά, απολαμβάνω τις προπονήσεις και κοιτάζω μπροστά, ώστε να επιστρέψω σε αγωνιστικό ρυθμό στο τουρνουά της Στουτγάρδης».

Και καταλήγει: «Ζητώ συγνώμη από τους φιλάθλους που αγόρασαν εισιτήρια θέλοντας να με δουν να παίζω, αλλά είμαι ευγνώμων για την διαρκή υποστήριξη και την αγάπη που μου δείχνουν».

Ο Νικ Κύργιος θα αντιμετώπιζε στην πρεμιέρα του Ρολάν Γκαρός τον συμπατριώτη του Μπέρναρντ Τόμιτς, αλλά την θέση του πλέον θα πάρει ο Αργεντινός Μάρκο Τρουνγκελίτι ως «Lusky Loser» από τα προκριματικά. Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ